Exynos 9611 İşlemcili telefon alınır mı?

LyooneL

Kilopat
Selam arkadaşlar. Exynos 9611 kullanan Samsung M31s model telefonunu almak istiyordum fakat biraz araştırdığımda Exynos işlemcilerin 2-3 sene sonra kullanılamaz olduğunu söylediler. 1.5 ay daha bekleyip Snapdragon 730g işlemci bulunan M51 modelini mi almalıyım yoksa M31s işlemci konusunda yeterli olur mu? Yoksa çok mu üzüyor uzun vadede. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Dipnot : Telefonda çok oyun oynayan birisi değilim haftada 2-3 saat maximum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos'u bu kadar kötüleyen insanlar hangi kafayla bunları söylüyor anlamıyorum. Elimde 6 yaşında Exynos'lu cihaz var. Halen sağlam.

Tavsiyem M51 yerine Galaxy A52 almanız. M31s de iş görür ancak A52 ve M51 daha uzun ömürlü olur. Eğer bütçenizi aşırı zorlamayacaksa A52 almanız çok daha iyi olacaktır.

Selam arkadaşlar. Exynos 9611 kullanan Samsung M31s model telefonunu almak istiyordum fakat biraz araştırdığımda Exynos işlemcilerin 2-3 sene sonra kullanılamaz olduğunu söylediler. 1.5 ay daha bekleyip Snapdragon 730g işlemci bulunan M51 modelini mi almalıyım yoksa M31s işlemci konusunda yeterli olur mu? Yoksa çok mu üzüyor uzun vadede. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Dipnot : Telefonda çok oyun oynayan birisi değilim haftada 2-3 saat maximum.
Sırf Exynos diye kötü olmuyor. Üzerine çok laf edilen 990 bile aslında söylendiği kadar sorunlu bir işlemci değil. 9611 bildiğim kadarıyla en sorunsuz Exynos işlemcilerden biri. Ancak 1.5 yıllık bir işlemci olduğunu unutmamak lazım.
Exynos'u bu kadar kötüleyen insanlar hangi kafayla bunları söylüyor anlamıyorum. Elimde 6 yaşında Exynos'lu cihaz var. Halen sağlam.
Tam aynı şeyi söyleyecektim. :)

Tavsiyem M51 yerine Galaxy A52 almanız. M31s de iş görür ancak A52 ve M51 daha uzun ömürlü olur. Eğer bütçenizi aşırı zorlamayacaksa A52 almanız çok daha iyi olacaktır.

Teşekkürler tavsiye için dediğim gibi 1.5 ay boyunca beklemem gerekecek 3500+ tl yukarı bandına çıkmam için malum ekonomik şartlar ve öğrenciyim.M31s için işlemci konusunda soru işaretlerim var sadece bazıları kötülemişler 2 sene çöpe atarsınız vs.. diye felan , donanımsal olarak bana yetecek bir cihaz. yoksa her açıdan.

Teşekkürler tavsiye için dediğim gibi 1.5 ay boyunca beklemem gerekecek 3500+ TL yukarı bandına çıkmam için malum ekonomik şartlar ve öğrenciyim. M31s için işlemci konusunda soru işaretlerim var sadece bazıları kötülemişler 2 sene çöpe atarsınız vs. diye falan, donanımsal olarak bana yetecek bir cihaz. Yoksa her açıdan.

2 sene sonra çöpe atacak hale gelmez. Düzenli ve temiz kullanırsanız ve ağır oyun oynamazsanız 2024-25'e kadar atar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı