Eyk Fitness'tan koçluk alınır mı?

ALio9

Decapat
Daha fazla  
Diyetteyim beslenmede yardımcı olsun diye koçluk almak istiyorum. Eyk Fitness'ın güzel sonuçlar aldırdığını gördüm. Alan varsa koçluğu nasıldır bilen var mı mesajlara erken cevap veriyor mu vb?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapacağımı biliyorum da beslenme programı lazım bana yardımcı olması için.
Vereceğin paraya değmeyecek şeyler bunlar. O paraya eksik vitaminlerine v.s baktırıp omega 3, D vitamini tarzı şeyler alsan sana çok daha fazla faydası olur. Protein ihtiyacını tamamlayıp, kaliteli yağlar ve karbonhidratlar tüketip kaloriyi takip ettiğin sürece istediğin sonucu alırsın zaten. Şu saatte şunu, bu saatte şunu yiyeceksin diye bir şeye gerek yok ve bunu kendin de oluşturabilirsin. Kendini herhangi bir koçtan daha iyi tanıyorsun.

Vereceğin paraya değmeyecek şeyler bunlar. O paraya eksik vitaminlerine v.s baktırıp omega 3, D vitamini tarzı şeyler alsan sana çok daha fazla faydası olur. Protein ihtiyacını tamamlayıp, kaliteli yağlar ve karbonhidratlar tüketip kaloriyi takip ettiğin sürece istediğin sonucu alırsın zaten. Şu saatte şunu, bu saatte şunu yiyeceksin diye bir şeye gerek yok ve bunu kendin de oluşturabilirsin. Kendini herhangi bir koçtan daha iyi tanıyorsun.
Haklısın kendim 3 haftadır yapıyorum şuan ama kilo veremedim kaloriyi kısacağım şimdi.

Verdim geri aldım yani.

Geri
Yukarı