Eylül 2023'de çıkacak oyunlar

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Bu ay cüzdanları sömüren bir ay. Bir sürü büyük çaplı ve sene boyu oynanacak tarzdan oyun çıkıyor.

Büyük oyunlar:
Baldur's Gate 3
(PS5) - 6 Eylül
Starfield (PC, XSX/S) - 6 Eylül (Premium Edition alanlara 1 Eylül)
NBA 2K24 (Switch, PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S) - 8 Eylül
The Crew Motorfest (PC, PS4/5, XSX/S) - 14 Eylül
Mortal Kombat 1 (PC, PS5, XSX/S, Switch) - 19 Eylül
Lies of P (PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S) - 19 Eylül
Payday 3 (PC, PS5, XSX/S) - 21 Eylül
Cyberpunk: Phantom Liberty (PC, PS5, XSX/S) - 26 Eylül
EA Sports FC 24 (PC, PS, Switch, Xbox) - 29 Eylül

Bu ay benim açımdan büyük olmayan ve dikkat çeken oyun yok. O yüzden çıkacak ufak çaplı veya mobil oyunları listeye almadım.

Son düzenleme:
Maşallah aya bak be bir ara böyle bir yıl göremiyorduk. Uzak değil birkaç sene öncesi. Starfield ve BG3 tek başına bir yılı götürebilecek iki oyun ve aynı dönemde çıkıyorlar. NBA her sene aynı şeyi yapıyor her sene 50-100 saat oynuyorum. İki senedir PS plusa geliyordu ondan önce de yaz indirimlerinde 50-100 TL'ye falan düşüyordu. Bu sefer yine aynı oyunu ısıtıp sundularsa ki büyük ihtimalle öyle oynamayı düşünmüyorum. Direkt 1000 TL verip asla almam zaten, Online da hile dolu diyorlar. The Crew Motorfestte hitap etmiyor tür olarak hiç bakmadım nasıl bir şey olacak diye. MK1'i merak ediyorum iyi gibi gözüküyor bakalım nasıl olacak, betası falan var sanırım şu an. Lies of P'nin tarzı değişik geldi Bloodborne'u bayağı andırıyor Game Pass'te de var oradan denerim. (demosu varmış) Payday 3 bana hitap etmediği için oynamam büyük ihtimalle. Payday 2'nin üstüne de pek bir şey koymamışlar gibi. Phantom Liberty'i bayağı bekliyorum ama oynayabilecek miyim bilmiyorum. Oyunu alıp iade ederek oynamıştım koruması olmadığı için o şekilde oynanabiliyordu. Game Pass'den oynayabilirsem oynarım umutluyum fazlasıyla. Olmadı CP'ye 1-2 ay sonra tekrar başlarım, Starfield'dan pek zaman kalmaz zaten. FIFA 24'ü de mayıs-Haziran gibi Game Pass'e geldiğinde oynarım. Yine pek değişiklik yok gibi kariyer modunda.

Bu ay cüzdanları sömüren bir ay. Bir sürü büyük çaplı ve sene boyu oynanacak tarzdan oyun çıkıyor.

Büyük oyunlar:
Baldur's Gate 3
(PS5) - 6 Eylül
Starfield (PC, XSX/S) - 6 Eylül (Premium Edition alanlara 1 Eylül)
NBA 2K24 (Switch, PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S) - 8 Eylül
The Crew Motorfest (PC, PS4/5, XSX/S) - 14 Eylül
Mortal Kombat 1 (PC, PS5, XSX/S, Switch) - 19 Eylül
Lies of P (PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S) - 19 Eylül
Payday 3 (PC, PS5, XSX/S) - 21 Eylül
Cyberpunk: Phantom Liberty (PC, PS5, XSX/S) - 26 Eylül
EA Sports FC 24 (PC, PS, Switch, Xbox) - 29 Eylül

Bu ay benim açımdan büyük olmayan ve dikkat çeken oyun yok. O yüzden çıkacak ufak çaplı veya mobil oyunları listeye almadım.
Cs2 yi de yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı