Eylül ayında iPhone 11 alınır mı?

Rkn88

Hectopat
İyi günler diliyorum, daha önceden Redmi Note 9 Pro kullanıcısıydım fakat tatsız bir olay yaşadım telefonum çalındı, şimdi yeni bir telefona geçmem gerek, şu zamana kadar hep Android telefon kullandım fakat Xiaomi'de yaşadığım yazılım sorunları, telefonun kendi kendine bir şeyleri açıp kapatması kısaca kafayı yemesi ve birçok sorun nedeniyle Apple telefonlara bir şans vermek istiyorum(ayrıca çalınma vs. gibi durumlara önlem amacıyla). Yaklaşık 1 ay sonra iPhone 13'ün çıkacağını söylüyorlar, sizce şu an iPhone 11 alınır mı, ya da iPhone 13 çıktığı zaman 11 ve 12 modellerinde fiyat düşüşü yaşanır mı? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Aksine iPhone 13 yüksek bir fiyatla gelecek tahminim iPhone 13 64 GB en az 11.000TL olur. Bence alınır 11 fakat güncel 12 veya 13 bekleyip almakta fayda var tabii bütçe varsa.

12 mini alırsan daha iyi olur.

Anlıyorum, düşüş yaşanmazsa yakın zamanda almak en mantıklısı şu an eski telefonumu kullanıyorum(buna kullanmak denirse) yaklaşık 8 yıllık Samsung Grand Neo
Niye alınmasın.
Biraz araştırma yaptım fiyat/performans açısından en iyi iphone olduğunu düşünüyorum, alınır mı diye sormamın sebebi 13 çıktığında fiyatı düşerse 1 ay daha idare edebilirim
12 mini alırsan daha iyi olur.
12 mini çok küçük bir telefon ve Xiaomi Note 9 Prodan ona geçmek boyut açısından kötü olur diye düşünüyorum

Samsung'un S ve A serileri IPhone'nin serisinden daha iyi bunu alabilirsin.

Başıma gelen son olaydan sonra Apple'ın daha güvenli olacağını düşünüyorum aslında almak isteme nedenim de bu, çalınma gibi durumlarda direkt bulunabilmesi telefonun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…