Eylül'de YKS'ye çalışmaya başlayan biri iyi sıralama yapabilir mi?

Murat3

Hectopat
Merhaba yazın TYT'ye çalışacaktım ama belli sebeplerden dolayı az bakma şansım oldu matematikte falan rasyonel sayıları bitirdim Eyüp b.'den çalışıyorum diğer derslerde ise daha başlardayı. M az ilerledim 12. sınıfa geçtim okul açılacak YKS sınavına kadar TYT ve AYT'yi bitirebilir miyim?

Yani iyi bir sıralama yapabilir miyim? 9 ve 10 da derslere biraz baktığım için temelim az çok var. TYT'yi her gün okuldan geldikten sonra çalışsam yetiştirebilir miyim?

Sınava daha 10 ay var. Bu gayet yeterli bir süre. Fen derslerine MEB kitaplarından çalışmanı tavsiye ederim. Ve birde MEB'in çıkardığı ve dağıttığı soru bankaları var onlarıda çözmeni tavsiye ederim. Geometri, paragraf ve problemi her gün çözmelisin. Ve her gün bir tane fen dersi seç ve ona çalış. Mesela pazartesi günü kimya+matematik, salı günü fizik+matematik gibi. Ama matematik her gün olsun. Sosyalle aran nasıl bilmiyorum ama bazıları son 1 ay kala ful ezber yapıyor. Benim sosyal dersleri ile aram iyiydi hiç konu çalışmadım sürekli deneme çözdüm ve yanlışları inceledim gayette verimli oldu. Fende ise konu seçerek çalış. Cidden basit konular var. Özellikle kimya en kolay onu soruyorlar kimyayı kaçırma derim. Türkçe zaten ana dilimiz 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı