Eyüp B geometri kampı zor mu?

msynclock

Picopat
Eyüp B'nin geometri 2026 kampı var ve videolar tek parça. Eyüp hoca temeliniz yoksa 1 ay üçgenler çalışın gelin diyor ama yorumlarda ki çoğu kişi ise kampın kolay seviyeye bile hitap ettiğini söylüyor. Benim de geometrim sıfır olduğu için kampı izleyen veya seviyesini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Eyüp B'nin geometri 2026 kampı var ve videolar tek parça. Eyüp hoca temeliniz yoksa 1 ay üçgenler çalışın gelin diyor ama yorumlarda ki çoğu kişi ise kampın kolay seviyeye bile hitap ettiğini söylüyor. Benim de geometrim sıfır olduğu için kampı izleyen veya seviyesini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bence seviyesi yüksek. Biraz temel atıp sonrasında izlenmeli.

Geçen sene izlemiştim ve özellikle analitik kısmında çok zorlayıcı soruları vardı. Kenan kara ile geometri kanalına bakabilirsiniz. Ya da temel bir üçgen çalışması yaptıktan sonra eyüp hocanın kampından ilerlersiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temel çalışma için bunu izleyebilirsiniz.

Geçen sene izlemiştim ve özellikle analitik kısmında çok zorlayıcı soruları vardı. Kenan kara ile geometri kanalına bakabilirsiniz. Ya da temel bir üçgen çalışması yaptıktan sonra Eyüp hocanın kampından ilerlersiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Temel çalışma için bunu izleyebilirsiniz.

Sıfır bir şekilde izlemeyi önerir misiniz?

@msynclock

Şu videoyu hızlıca bir izleyin, aklınıza gelebilecek her soruyu cevaplıyor eyüp hoca. Kendisi de sıfırsanız temel bir üçgen çalışmasından sonra başlayın diye öneri veriyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı