Eyüp B geometri vs Barış Çelenk geometri

musa67musa

Hectopat
Daha fazla  
Bir kaynak olarak orijinal çözeceğim, 1 tane de bunlardan biri. Sizce hangisi daha iyidir ve sınavla daha benzer olur?

Eyüp B geometri soru bankası değil hocam VDD. Konu anlatımı yapıyor üstünden. Barış çelenk de abartı biraz. Aslına bakarsan orijinal bile abartı sınavda geometriden hiç o kadar zorlamıyorlar. Ama iyiyim orijinal çözücem sonrasında da ondan daha çok zorlayacak bir şey istiyorum diyorsan 3D Ayt Geometri soru bankasını çöz. Ufuk açıcı sorular var. Ama kitabı yırtıp atabilirsin sinirden.

Eyüp b geometri soru bankası değil hocam vdd. Konu anlatımı yapıyor üstünden. Barış çelenk de abartı biraz. Aslına bakarsan orijinal bile abartı sınavda geometriden hiç o kadar zorlamıyorlar. Ama iyiyim orijinal çözeceğim sonrasında da ondan daha çok zorlayacak bir şey istiyorum diyorsan 3D AYT geometri soru bankasını çöz. Ufuk açıcı sorular var. Ama kitabı yırtıp atabilirsin sinirden.

Düz soru bankası aramıyorum zaten konu anlatımlı olsun istiyorum. Peki 3D mi barış çelenk mi? Bir de tyt ayt birlikte olursa daha iyi olur.

Eyüp B. nin kitabı dışındakiler soru bankası konu anlatımı yok. Orijinalde falan formüller yazıyo sadece kitabın başında. Barış çelenk iyi bir kitap yazar olarak da çok başarılı ama kitapları henüz hatalarla dolu. 3D AYT Geometri çok sağlam kitaptır. tyt-ayt full veya full e yakın yapmıyorsan hiç bakma bile ona.

Eyüp b. Nin kitabı dışındakiler soru bankası konu anlatımı yok. Orijinalde falan formüller yazıyor sadece kitabın başında. Barış çelenk iyi bir kitap yazar olarak da çok başarılı ama kitapları henüz hatalarla dolu. 3D AYT geometri çok sağlam kitaptır. TYT-AYT Full veya Full'e yakın yapmıyorsan hiç bakma bile ona.

O zaman orijinalden konu anlatımıyla beraber aynı anda barış çelenk bitirmeyi düşünüyorum. Bir de şimdi baktım 3D geometride TYT de de AYT de de aynı konular var, çok bir farkı var mı?

O zaman orijinalden konu anlatımıyla beraber aynı anda barış çelenk bitirmeyi düşünüyorum. Bir de şimdi baktım 3D geometride TYT de de AYT de de aynı konular var, çok bir farkı var mı?
Hocam anlamadınız sanırım orijinalde konu anlatımı falan yok. Konu anlatımı istiyorsanız eyüp b yi alın yanına da soru bankası olarak orijinali ekleyin. TYT-AYT de ortak konular var. AYT soru bankası çok daha zor, TYT si orijinalden daha kolay.

Hocam anlamadınız sanırım orijinalde konu anlatımı falan yok. Konu anlatımı istiyorsanız eyüp b yi alın yanına da soru bankası olarak orijinali ekleyin. TYT-AYT de ortak konular var. AYT soru bankası çok daha zor, TYT si orijinalden daha kolay.
Konu anlatımdan kastım neyin olduğunu gösteren notlar. Oradan konuyu tekrar edip test çözücem. Geometri temelim var biraz tekrar edip soru çözmemin yeticeğini düşünüyorum. Gerektiği yerde de yt den video izlerim.

Yeni konular

Geri
Yukarı