Eyüp B kitapları alınır mı?

burak_71

Hectopat
3D AYT vdd alacağım. Yanında Eyüp B'nin kitaplarını almayı düşünüyorum almaya değer mi çünkü pek çok YouTuber hocanın kitabı pek kaliteli olmuyor? (kitaplar elinde bulundurup inceleyenler cevaplarsa sevinirim fanboyluk yapmayın Eyüp hocayı bende seviyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence yeni başlıyorsan 3D'den kaç ama Eyub hocanın 3d ile olan videoları kesinlikle çok az bir temelin varsa bile izlenir. Dediğim gibi biraz orta düzey değilsen 3d çok zorlar yapamazsın.

Dostum bence yeni başlıyorsan 3D'den kaç ama eyub hocanın 3D ile olan videoları kesinlikle çok az bir temelin varsa bile izlenir. Dediğim gibi biraz orta düzey değilsen 3D çok zorlar yapamazsın.

12'ye geçtim TYT mat geosuz 20 geo ya bakabilirsem 25 geliyor 11. sinif matta biraz eksiğim var.

Zaten soru bankasini şu an almayacağım vdd olanını alacagin elimde miray AYT mat, 345 AYT mat var.

Eyüp hocanın kitabında çok kaliteli sorular var, bu seviyedeyken zor gelir muhtemelen 30 35 bantlarındayken başlamak daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…