F/P 240Hz+ monitör tavsiyesi

Bütçe
13.000

mehmetnacar24

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, değerli Technopat'lılar kendime belirttiğim bütçede monitör arıyorum.
Şimdiden belirtmek isterim VA ve TN Almam ghosting çok oluyor, bu da başımı midemi bulandiriyor.
(24.5 inçden büyük 23.8'den küçük kullanamam ama kaliteli bir yüksek Hz 2K var ise 27inc alırım.)
Ve elimde 3 adet monitör mevcut.
1 siteden alabiliyorum peşin fiyatına 3 taksit veriyor.
(Faize karşıyız o yüzden vaade farklı alamam.)
Sistemim R5 7500F, RTX 4070 olacak genelde Forza Horizon 5, Valorant, GTA V FiveM, gibi oyunlar oynayacagım ama genellikle Valorant ve CS2 bunun için size attığım monitörlerden hangisi daha iyi sormak istedim, şimdiden belirtmek isterim bulunduğum yerde siyah perde var yani kap karanlik olacak. Şimdi monitörleri sırasıyla atiyorum marka isimleriyle. AOC, ASUS TUF, ASUS ROG, bu 3'ünü gördüm eger derseniz bu bütçeye 2K 180Hz üstü monitör alınır. Sistemim 2K ya uygun olduğu için, önermenizi isterim.
Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme:
310Hz

Hocam VA panel belirtmeyi unutmusum ne VA ne de TN sevmiyorum ghosting çok oluyor. Ve bu benim midemi bulandiriyor.

Sıfır ghosting istiyorsanız şu an kullandıgım mini LED Samsung Neo G7 öneririm oda VA ama mini LED olduğu için sıfır ghosting siyahlar kapalı ama bütçeni 2'ye katlar ve 4K.
Attığım monitördede çok ghosting sorunu yok belli bir yere kadar yerel karartma var.
Ama illa IPS istiyorsan bunu bir araştır.

Hocam bunlara ne diyorsunuz? G274QPX, VG27AQML1A, 27GR83Q-B, M27Q X

Aralarında 27gr83qb benim de sana önerdiğim o ya da MSI G274qpx bu da olabilir ikisinin karşılaştırmalarına bak hocam yakın monitörler fikrimi soracak olursan 2.1 hdm grişi olduğu için LG olur önerdiğim.

Hocam bunlara ne diyorsunuz? G274QPX, VG27AQML1A, 27GR83Q-B, M27Q X
Aralarında 27gr83qb benim de sana önerdiğim o ya da MSI G274qpx bu da olabilir ikisinin karşılaştırmalarına bak hocam yakın monitörler fikrimi soracak olursan 2.1 hdm grişi olduğu için LG olur önerdiğim.
Cevaplar için teşekkürler evet 1 ay daha bekleyip bütçeyi 3k daha arttirip ömürlük bi 2k 240hz ips almak daha mantıklı olacaktır. Çünkü 2 monitörde Gsync bende Nvidia dan başka kart kullanmam tam istediğim tarza ama kafamda 1 soru kaldı şimdi valorant da daha iyi oynamak için 23.8 24.5 daha iyi olmazmiydi? O boylarda bi 2k 240hz öneriniz varmi 1 ay sonra 4 monitörden 1 ini almak isterim. Şimdiden çok teşekkürler. @mehmetungs @Wanhedaa

Rica ederim. Hocam Yılbaşı zamlarından önce alırsanız sizin için iyi olabilir.

2K da 24 ınch 240Hz yok hocam görmedim 1080P'ye düşmen lazım ama 2K monitör alıp 1080p oynayabilirsin 2K için 27 inch ideal olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…