F/P Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe
200-300

BatFury

Hectopat
Daha fazla  
200-300 TL arası fiyat performans Bluetooth kulaklık önerir misiniz? Şu an aklımda QCY T13 ve Lenovo LP1s var. Mikrofon benim için önemli değil sadece müzik dinleyeceğim.

Hocalarımın dediği gibi t13 al bende de var.

Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam? Bassları nasıl?
Düşük bütçede alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim. Ses kalitesi gayet güzel ve son sesi baya yüksek. Az ses sıkıntısı çekmezsiniz. Bassları da ilk aldığımda şaşırtmıştı beni. Öneririm.

Kutusu kulaklıkları 1 kez şarj ediyor diyorlar ve bağlantı sorunu oluyor diyorlar o yüzde kurt düştü içime

Kutusu kulaklıkları 1 kez şarj ediyor diyorlar ve bağlantı sorunu oluyor diyorlar o yüzde kurt düştü içime
Hocam 1 Ağustos itibariyle aktif kullanıyorum ve kutusunda böyle bir durum olmadığını söyleyeyim. Gayet normal çalışıyor ve bağlantı sorunu yaşamadım hiç. Yaşayanların büyük ihtimal bağlandığı cihazla alakalı bir durum vardır. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa konu açabilirsiniz. Etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu konuyu işgal etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…