F/P elektrogitar tavsiyesi

Call me Kem

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir
Fiyat performans bir elektrogitar tavsiyesi istiyorum. Okul hariç daha önce elime hiç müzik enstrümanı almadım. Bu yüzden ek bilgiler vermek isteyen olursa dinlerim. Gitarın yanında almam gereken ek öğeleri de anlatırsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Fiyat performans bir elektrogitar tavsiyesi istiyorum. Okul hariç daha önce elime hiç müzik enstrümanı almadım. Bu yüzden ek bilgiler vermek isteyen olursa dinlerim. Gitarın yanında almam gereken ek öğeleri de anlatırsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe nedir hocam? İkinci el mi yoksa sıfır mi arıyorsunuz? Ayrıca çalmak istediğiniz türler nedir?

@Vulture9 Hocam bütçe olarak 5000 TL civarı benim için uygun ama eğer bunun üzerinde tavsiyeniz varsa söyleyin çıkmaya çalışırım. Tür olarak rock-metal seviyorum. ACDC, Nirvana parçalarını denemek istiyorum özellikle.

@Vulture9 hocam bütçe olarak 5000 TL civarı benim için uygun ama eğer bunun üzerinde tavsiyeniz varsa söyleyin çıkmaya çalışırım. Tür olarak rock-metal seviyorum. AC/DC, Nirvana parçalarını denemek istiyorum özellikle.
Hocam Cort'un X serisi işinizi görür özellikle belirttiğiniz gibi hard rock ve grunge için biçilmiş kaftanlar. Cort X-2 bu ilan Aksaray'da ama bakımı yapılmış temiz ve aksesuarları da yanında olan bir gitar. O yüzden yanında sadece amfi alsanız yeter. Yine ikinci elden bir Blackstar amfi alsanız sizi üzmez. Blackstar Debut 10E bu amfiyi alabilirsiniz. Eğer elden teslim istiyorsanız bahsettiğim kriterlerde tanıdıklara filan da sorabilirsiniz çünkü çok ilan bulamadım. Ayrıca ikinci el alırken sap kalitesine, sapın yamuk olup olmamasına, perdelerde aşınma olup olmadığına ve elektronik aksamda temassızlık, cızırtı olup olmadığına dikkat edin.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı