F/P klavye önerisi

Yay sesi sorunu olduğunu öğrenmeseydim AK871 al geç diyecektim fakat birkaç kaynakta yay sesi belirtilmiş.
Eğer çok sorun olmazsa AK871 al.

Gamepower kötü bir klavye. Garanti bitmeden bozuluyor. Önermem.

Redragon K617'de olan yay sıkıntısı blue Switch kadar abartı ses çıkartmıyor ve kulaklık ile duyulmuyorsa sorun yaşatmaz benim için o kadar takıntılı değilim bu fiyata çok üst düzey bir performans beklemiyorum sadece kulaklıkla rahatsız olmamak ve insanları rahatsız etmemek istiyorum.

İngilizce keycapslar sorun olmazsa önerebilirim.

Keycaps alınca düzelecek bir sorun mu?

Hocam Monster Pusat K3 Pro kullanmış biri olarak söylüyorum ki; yay sesi olan mekanik klavyeyi almayınız, aldırtmayınız.

Türkçe keycaps pek yok hatta hiç yok neredeyse. Eğer tuşların yerlerini biliyorsan sıkıntı olmaz. K617 Fizz blue switch gibi ses çıkarmıyor zaten kulaklık takacakmışsın.

Hocam Monster Pusat K3 Pro kullanmış biri olarak söylüyorum ki; yay sesi olan mekanik klavyeyi almayınız, aldırtmayınız.
Monster oyun ekipman ürünleri direk dandik zaten.

Keşke bunu almadan önce fark etseydim hocam. Neyse ki yarına Z11T geliyor. Telafi etmiş gibi olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…