Türkçe keycaps pek yok hatta hiç yok neredeyse. Eğer tuşların yerlerini biliyorsan sıkıntı olmaz. K617 Fizz blue Switch gibi ses çıkarmıyor zaten kulaklık takacakmışsın.
Rampage REBEL Pembe US Layout Rainbow Low Profile BLUE SWITCH Mekanik Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bir klavye istiyorum sağlam olsun diyorsan sana kesinlikle önerim https://www.akakce.com/klavye/en-uc...k-blue-switch-oyuncu-si-fiyati,481048345.html olucaktır. Rampage markasını kötülemek istemem fakat klavyelerini kullandığım için maalesef olumlu bir yorum yapamayacağım usb sorunları rgb sorunları halen ve halen devam ediyor. bloody kullanıyormuyum evet 3 senedir halen bloody kullanıyorum tuşları silinsede klavyeyi çöpe atmak yerine tuş takımı bulup takıp kullandığım oluyor. Umarım Beğenirsin.
Bende almıştım zamanında o her tuşa basışımda gelen yay sesi.. o çınlama sesi var ya, klavyeyi alıp bu klavyeyi öneren insanlara verip kullanmalarına zorlama isteği doğuruyor, kullansınlar, kullansınlar ki onların da kulağı sağır olsun.