Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 491 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #81 spaghettisosu dedi: İlk ve son olacağından şüpheniz olmasın, hayırlı olsun ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Alternatiflerini bulamadığım için alıyorum Gamepower gibi markaları da almak istemiyorum. Teşekkür ederim.
spaghettisosu dedi: İlk ve son olacağından şüpheniz olmasın, hayırlı olsun ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Alternatiflerini bulamadığım için alıyorum Gamepower gibi markaları da almak istemiyorum. Teşekkür ederim.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 15 Şubat 2024 #82 Salih7158 dedi: Makale açarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 hafta kadar kullanıp inceleme yazmak istiyorum.
Salih7158 dedi: Makale açarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 hafta kadar kullanıp inceleme yazmak istiyorum.
Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 491 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #83 Monarch Leviathan dedi: Hocam o kadar öneriye rağmen Redragon'u aldınız yani. Bugün elime Z11t ulaştı ve anlatamayacağım kadar premium hissettiriyor. Space tuşu gibi stabilizerli tuşlar sanki modlanmış Custom klavye gibi tok ses çıkarıyor. Keşke bir şans verseydiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı var hocam. Hala satın almadım. Monarch Leviathan dedi: Hocam 1 hafta kadar kullanıp inceleme yazmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?
Monarch Leviathan dedi: Hocam o kadar öneriye rağmen Redragon'u aldınız yani. Bugün elime Z11t ulaştı ve anlatamayacağım kadar premium hissettiriyor. Space tuşu gibi stabilizerli tuşlar sanki modlanmış Custom klavye gibi tok ses çıkarıyor. Keşke bir şans verseydiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı var hocam. Hala satın almadım. Monarch Leviathan dedi: Hocam 1 hafta kadar kullanıp inceleme yazmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 15 Şubat 2024 #84 Artens dedi: Satın aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En ucuz K617 Fizz'den 200TL civarı daha ucuz olması gerekiyor Z11T'nin. E-YOOSO Z 11T Usb Bedrade Mechanische Gaming Toetsenbord Blauw Rood Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Artens dedi: Satın aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En ucuz K617 Fizz'den 200TL civarı daha ucuz olması gerekiyor Z11T'nin. E-YOOSO Z 11T Usb Bedrade Mechanische Gaming Toetsenbord Blauw Rood Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 491 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #85 Monarch Leviathan dedi: En ucuz K617 Fizz'den 200TL civarı daha ucuz olması gerekiyor Z11T'nin. E-YOOSO Z 11T Usb Bedrade Mechanische Gaming Toetsenbord Blauw Rood Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 1400₺ gibi bir ücrete buldum.
Monarch Leviathan dedi: En ucuz K617 Fizz'den 200TL civarı daha ucuz olması gerekiyor Z11T'nin. E-YOOSO Z 11T Usb Bedrade Mechanische Gaming Toetsenbord Blauw Rood Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 1400₺ gibi bir ücrete buldum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 15 Şubat 2024 #86 Artens dedi: 1400₺ gibi bir ücrete buldum. Genişletmek için tıkla... AliExpress'de çok daha ucuz hocam. Bu arada K617 ile aynı PCB'yi kullanıyor sadece switch markası Hueno.
Artens dedi: 1400₺ gibi bir ücrete buldum. Genişletmek için tıkla... AliExpress'de çok daha ucuz hocam. Bu arada K617 ile aynı PCB'yi kullanıyor sadece switch markası Hueno.
Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 491 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #87 Monarch Leviathan dedi: En ucuz K617 Fizz'den 200TL civarı daha ucuz olması gerekiyor Z11T'nin. E-YOOSO Z 11T Usb Bedrade Mechanische Gaming Toetsenbord Blauw Rood Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... AliExpress üzerinden alışveriş yapmadım gönderim süresi iade vs. sorun yaşatır mı?
Monarch Leviathan dedi: En ucuz K617 Fizz'den 200TL civarı daha ucuz olması gerekiyor Z11T'nin. E-YOOSO Z 11T Usb Bedrade Mechanische Gaming Toetsenbord Blauw Rood Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... AliExpress üzerinden alışveriş yapmadım gönderim süresi iade vs. sorun yaşatır mı?
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.068 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #88 Artens dedi: AliExpress üzerinden alışveriş yapmadım gönderim süresi iade vs. sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır 2 haftada geliyor ortalama.
Artens dedi: AliExpress üzerinden alışveriş yapmadım gönderim süresi iade vs. sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır 2 haftada geliyor ortalama.
Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 491 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #89 Salih7158 dedi: Hayır 2 haftada geliyor ortalama. Genişletmek için tıkla... Üründe sorun vs. çıkarsa iade edebilir miyiz?
Salih7158 dedi: Hayır 2 haftada geliyor ortalama. Genişletmek için tıkla... Üründe sorun vs. çıkarsa iade edebilir miyiz?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 15 Şubat 2024 #90 Artens dedi: AliExpress üzerinden alışveriş yapmadım gönderim süresi iade vs. sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Bana 10 günde geldi. Hafta sonuna denk gelmeseydi 8 günü bulurdu.
Artens dedi: AliExpress üzerinden alışveriş yapmadım gönderim süresi iade vs. sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Bana 10 günde geldi. Hafta sonuna denk gelmeseydi 8 günü bulurdu.