emrekizilkaya Hectopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 57 10 Ağustos 2014 #1 Genellikle evde herkesin işlerini akıcı bi şekilde halledebileceği bi laptop istiyorum ama oyun da oynayabileyim low da bile açsa olur yani. En ucuzunu önermenizi istiyorum. Bütçe kısıtlı. Teşekkür ederim.
Genellikle evde herkesin işlerini akıcı bi şekilde halledebileceği bi laptop istiyorum ama oyun da oynayabileyim low da bile açsa olur yani. En ucuzunu önermenizi istiyorum. Bütçe kısıtlı. Teşekkür ederim.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 10 Ağustos 2014 #2 Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Düşünme bile. Bu fiyata daha iyisi yok. Oyunları da rahat açar.
Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Düşünme bile. Bu fiyata daha iyisi yok. Oyunları da rahat açar.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 10 Ağustos 2014 #3 Uygun fiyat ve iyi performans sunan güzel bir ürün. Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Uygun fiyat ve iyi performans sunan güzel bir ürün. Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 10 Ağustos 2014 #4 5062 dedi: Uygun fiyat ve iyi performans sunan güzel bir ürün. Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Dostum aynı yorumu atmışsın resmen
5062 dedi: Uygun fiyat ve iyi performans sunan güzel bir ürün. Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Dostum aynı yorumu atmışsın resmen
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 10 Ağustos 2014 #5 Aklın yolu bir. Benim mesajımı görmeden o da aynı şeyi yazdı.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 10 Ağustos 2014 #6 Aynı anda atmışız .