Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 24 Ocak 2020 #21 Daha kötü değil ama aradaki fiyat farkına değecek birşey yok.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 24 Ocak 2020 #22 Brkakrcy dedi: Kardeşim R5 2600 almıştım geçen yaz, fakat herkes bu şekilde R5 1600 öneriyor aldığıma pişman oldum. Daha mı kötü anlamadım gitti 12NM'den. Genişletmek için tıkla... Pişman olunacak bir durum yok. Daha kötü değil asla. R5 2600 ufak farkla önde. Ayrıca geçen yaz 1600 12nm yoktu diye hatırlıyorum.
Brkakrcy dedi: Kardeşim R5 2600 almıştım geçen yaz, fakat herkes bu şekilde R5 1600 öneriyor aldığıma pişman oldum. Daha mı kötü anlamadım gitti 12NM'den. Genişletmek için tıkla... Pişman olunacak bir durum yok. Daha kötü değil asla. R5 2600 ufak farkla önde. Ayrıca geçen yaz 1600 12nm yoktu diye hatırlıyorum.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 24 Ocak 2020 #23 Silinen üye dedi: Cidden sizin tasarladığınız bir topalama sihirbazı mi olacak . Genişletmek için tıkla... Basit bir algoritma aslında. Haftasonu Scratch'ta demo hazırlayıp haftaya da C#'a çıkartırım.
Silinen üye dedi: Cidden sizin tasarladığınız bir topalama sihirbazı mi olacak . Genişletmek için tıkla... Basit bir algoritma aslında. Haftasonu Scratch'ta demo hazırlayıp haftaya da C#'a çıkartırım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 25 Ocak 2020 #25 Hocam bütçe ver ki çıkartalım yoksa bana göre F/P parça 100TL'lik de var 10000TL'lik de.
T Timurozer Ziyaretçi 25 Ocak 2020 #26 Mithat Berhan dedi: Hocam bütçe ver ki çıkartalım yoksa bana göre F/P parça 100TL'lik de var 10000TL'lik de. Genişletmek için tıkla... Zaten amacım o belli bir bütçe vermemek böylece herkes buradan faydalanabilecek.
Mithat Berhan dedi: Hocam bütçe ver ki çıkartalım yoksa bana göre F/P parça 100TL'lik de var 10000TL'lik de. Genişletmek için tıkla... Zaten amacım o belli bir bütçe vermemek böylece herkes buradan faydalanabilecek.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 25 Ocak 2020 #27 Bizim zaten her bütçede sistem tavsiyelerimiz var o konulara yönlendirebilirsin. Rehber amaçlı olması için direkt rehber konusu olarak açılması lazım.
Bizim zaten her bütçede sistem tavsiyelerimiz var o konulara yönlendirebilirsin. Rehber amaçlı olması için direkt rehber konusu olarak açılması lazım.
T Timurozer Ziyaretçi 25 Ocak 2020 #28 Mithat Berhan dedi: Bizim zaten her bütçede sistem tavsiyelerimiz var o konulara yönlendirebilirsin. Rehber amaçlı olması için direkt rehber konusu olarak açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Benim içinde lazım. Sistem toplamak için en uygun f/p oranında toplamak istiyorum
Mithat Berhan dedi: Bizim zaten her bütçede sistem tavsiyelerimiz var o konulara yönlendirebilirsin. Rehber amaçlı olması için direkt rehber konusu olarak açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Benim içinde lazım. Sistem toplamak için en uygun f/p oranında toplamak istiyorum