polat19alemdar Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 İyi günler sıfırdan ekipman dizeceğim. Klavye, mouse, kulaklık. Kulaklık titreşimli bir model olursa çok güzel olur. Fiyat performans önerebileceğiniz ekipman var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
İyi günler sıfırdan ekipman dizeceğim. Klavye, mouse, kulaklık. Kulaklık titreşimli bir model olursa çok güzel olur. Fiyat performans önerebileceğiniz ekipman var mı?
Oğuz X Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 270 Yer Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri First system : Asus Rtx 4080 , R7 9800X3D , 32GB RAM, 2 TB SSD Second system : Sapphire Rx6700 R7 5800X 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 20 Haziran 2025 #2 Bütçe ?
polat19alemdar Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Oğuz X dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir bütçe kotam yok parça parça alacağım için.
Oğuz X dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir bütçe kotam yok parça parça alacağım için.
Oğuz X Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 270 Yer Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri First system : Asus Rtx 4080 , R7 9800X3D , 32GB RAM, 2 TB SSD Second system : Sapphire Rx6700 R7 5800X 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 20 Haziran 2025 #4 Fare Klavye Kulaklık Adam Akıllı Titreşimli Kulaklık Beğenmeyenler öneride bulunsun lütfen . Yardımınız dokunsun. Son düzenleme: 20 Haziran 2025
Fare Klavye Kulaklık Adam Akıllı Titreşimli Kulaklık Beğenmeyenler öneride bulunsun lütfen . Yardımınız dokunsun.
polat19alemdar Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 Oğuz X dedi: Fare Klavye Kulaklık Adam Akıllı Titreşimli Kulaklık Beğenmeyenler öneride bulunsun lütfen. Yardımınız dokunsun. Genişletmek için tıkla... Kulaklık fiyatına değer mi sizce bana tuzlu geldi ama hakkını veriyorsa benim için sorun değil.
Oğuz X dedi: Fare Klavye Kulaklık Adam Akıllı Titreşimli Kulaklık Beğenmeyenler öneride bulunsun lütfen. Yardımınız dokunsun. Genişletmek için tıkla... Kulaklık fiyatına değer mi sizce bana tuzlu geldi ama hakkını veriyorsa benim için sorun değil.
Oğuz X Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 270 Yer Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri First system : Asus Rtx 4080 , R7 9800X3D , 32GB RAM, 2 TB SSD Second system : Sapphire Rx6700 R7 5800X 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 20 Haziran 2025 #6 polat19alemdar dedi: Kulaklık fiyatına değer mi sizce bana tuzlu geldi ama hakkını veriyorsa benim için sorun değil. Genişletmek için tıkla... titreşim bence gereksiz diğeri alınır.
polat19alemdar dedi: Kulaklık fiyatına değer mi sizce bana tuzlu geldi ama hakkını veriyorsa benim için sorun değil. Genişletmek için tıkla... titreşim bence gereksiz diğeri alınır.
polat19alemdar Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 Oğuz X dedi: Titreşim bence gereksiz diğeri alınır. Genişletmek için tıkla... Game pawer kyrus kullandım zamanında çok memnundum lakin 0'ını nulamadım hem de model deişikli güzel olur eskidi artık.
Oğuz X dedi: Titreşim bence gereksiz diğeri alınır. Genişletmek için tıkla... Game pawer kyrus kullandım zamanında çok memnundum lakin 0'ını nulamadım hem de model deişikli güzel olur eskidi artık.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.579 Makaleler 3 Çözümler 22 20 Haziran 2025 #8 polat19alemdar dedi: Kulaklık fiyatına değer mi sizce bana tuzlu geldi ama hakkını veriyorsa benim için sorun değil. Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA o fiyata kablosuz kulaklık almam şahsen bu kulaklık hem indirimde hem de çok güzel bir kulaklık.
polat19alemdar dedi: Kulaklık fiyatına değer mi sizce bana tuzlu geldi ama hakkını veriyorsa benim için sorun değil. Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA o fiyata kablosuz kulaklık almam şahsen bu kulaklık hem indirimde hem de çok güzel bir kulaklık.
polat19alemdar Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #9 Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA o fiyata kablosuz kulaklık almam şahsen bu kulaklık hem indirimde hem de çok güzel bir kulas. Genişletmek için tıkla... Süngerleri kulağa otururmu kullanan var mı gayet şık duruyor.
Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA o fiyata kablosuz kulaklık almam şahsen bu kulaklık hem indirimde hem de çok güzel bir kulas. Genişletmek için tıkla... Süngerleri kulağa otururmu kullanan var mı gayet şık duruyor.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.579 Makaleler 3 Çözümler 22 20 Haziran 2025 #10 polat19alemdar dedi: Süngerleri kulağa otururmu kullanan var mı gayet şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum evet oturuyor ses kalitesi olarak da mükemmel kulaklık.
polat19alemdar dedi: Süngerleri kulağa otururmu kullanan var mı gayet şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum evet oturuyor ses kalitesi olarak da mükemmel kulaklık.