F/P sistem toplama önerisi

O zaman attığım sistem ve monitörü alabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla bu bütçede bir sistem kurabilmem için 4060'tan vazgeçmem gerekiyor ama amd tarafı da beni yazılımsal sorunları sebebiyle korkutmuyor değil çocukluk travmam var abim o zamanlar metin2 oynardı amd ekran kartıyla nemere keserken birden pc kapanırdı tabi haliyle küfür kıyamet o zamandan beri amd ekran kartına tövbeliyim 😁. Ama kaçınılmaz son olarak her Türk genci gibi ekonomik olarak yönelmem gerekiyor sanırım.

Anladığım kadarıyla bu bütçede bir sistem kurabilmem için 4060'tan vazgeçmem gerekiyor ama AMD tarafı da beni yazılımsal sorunları sebebiyle korkutmuyor değil çocukluk travmam var abim o zamanlar Metin2 oynardı AMD ekran kartıyla nemere keserken birden PC kapanırdı tabii haliyle küfür kıyamet o zamandan beri AMD ekran kartına tövbeliyim 😁. Ama kaçınılmaz son olarak her Türk genci gibi ekonomik olarak yönelmem gerekiyor sanırım.

O sorunlar eskiden vardı hocam 7000 serisinde yok denecek kadar azaldı. Bu bütçede monitör dahil alabileceğin en iyi ekran kartı 7700XTdir

Anladığım kadarıyla bu bütçede bir sistem kurabilmem için 4060'tan vazgeçmem gerekiyor ama amd tarafı da beni yazılımsal sorunları sebebiyle korkutmuyor değil çocukluk travmam var abim o zamanlar metin2 oynardı amd ekran kartıyla nemere keserken birden pc kapanırdı tabi haliyle küfür kıyamet o zamandan beri amd ekran kartına tövbeliyim 😁. Ama kaçınılmaz son olarak her Türk genci gibi ekonomik olarak yönelmem gerekiyor sanırım.
Ben en son oynarken şeytan kulesinin tepesinde Lucifer yoktu Azrail vardı.. Ahh zaman.. 7000 serisinde o sorunlar bitti sayılır hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı