F/P sistemler indirim köşesinde paylaşılmalı mı?

Feitanq11

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Thin GF63 12VE-083XTR
Meslek
Öğrenci
İndirim köşesinde F/P sistemler paylaşılmalı mı sizce? Örnek veriyorum ModArt ya da PC Hocası'nın onları geçtim onlardan bağımsız F/P sistemleri paylaşılmalı mı? Bu konudaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Daha önce defalarca indirim köşesinde F/P sistem paylaşılmasına rağmen hatta şu an bile indirim köşesinde F/P sistem olmasına rağmen ben PC hocasına ait F/P sistem paylaşınca indirim olmadığı gerekçesiyle 3 defa yayından kaldırıldı. Destekle iletişime geçiyorum 1 gün arayla yanıt alıyorum. Konuşmayı da şuraya ekliyorum. Merak edenler için eklediğim sistemin de linkini bırakıyorum.
Sistem buydu gerçekten de fırsat bir sistemdi ve stok bitti, geç paylaşılmasından ve paylaşıldıktan sonra silinmesinden ötürü.
Not: Konuyu 3 defa açtım 3'ünde de açtığım konu onaylandı mı onaylanmadı mı onu bile göremedim. Bir sorun oldu herhâlde deyip tekrar konu açmaya çalışınca da süre kısıtlamasıyla karşılaştım halbuki ortada benim açtığım konu da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim köşesinde F/P sistemler paylaşılmalı mı sizce? Örnek veriyorum ModArt'ya da PC hocası'nın onları geçtim onlardan bağımsız F/P sistemleri paylaşılmalı mı? Bu konudaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Daha önce defalarca indirim köşesinde F/P sistem paylaşılmasına rağmen hatta şu an bile indirim köşesinde F/P sistem olmasına rağmen ben PC hocasına ait F/P sistem paylaşınca indirim olmadığı gerekçesiyle 3 defa yayından kaldırıldı. Destekle iletişime geçiyorum 1 gün arayla yanıt alıyorum. Konuşmayı da şuraya ekliyorum. Merak edenler için eklediğim sistemin de linkini bırakıyorum.
Sistem buydu gerçekten de fırsat bir sistemdi ve stok bitti, geç paylaşılmasından ve paylaşıldıktan sonra silinmesinden ötürü.
Not: Konuyu 3 defa açtım 3'ünde de açtığım konu onaylandı mı onaylanmadı mı onu bile göremedim. Bir sorun oldu herhâlde deyip tekrar konu açmaya çalışınca da süre kısıtlamasıyla karşılaştım halbuki ortada benim açtığım konu da yok.
Umuyorum bu konu kabul edilir ve bu konu üzerine tartışabiliriz.

Eki Görüntüle 2452376

Eki Görüntüle 2452377
Not: Destek hala cevap vermedi. Gerçekten çok hızlı ve alakalı bir destek sistemi var.
Eki Görüntüle 2452386

İyi bir fiyata geliyorsa bence paylaşılmasında sakınca olmamalı.

Laptoplarda çok iyi firsatlar oluyor bazen ancak genelde indirimli ürünler oluyor bu urunler. Bölümün ismi indirim köşesi olduğu için konularınız onay almıyor sanırım, bu tarz durumlar için fiyat performans adlı bir alt kategori açılıp onun altında paylaşılırsa daha doğru olur diye düşünüyorum. Tabi bunun bir düşünceden öteye gitmesi çok güç, çünkü bu benim görüşüm.

Belki konu başlığının ismi Güncel İndirimler yerine Harika Fırsatlar veya Müthiş Fiyatlar falan olabilir. Böylece F/P sistemlerin paylaşılıp paylaşılmamasi konusu da kalkmış olur. Anladığım kadarıyla şu an bu kategoride indirim olmayan ürünler paylaşılmiyor. Ya da yukarıda hocamın dediği gibi alt bir kategori açılması da mantıklı.

Geri
Yukarı