Feitanq11
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI Thin GF63 12VE-083XTR
- Meslek
- Öğrenci
İndirim köşesinde F/P sistemler paylaşılmalı mı sizce? Örnek veriyorum ModArt ya da PC Hocası'nın onları geçtim onlardan bağımsız F/P sistemleri paylaşılmalı mı? Bu konudaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Daha önce defalarca indirim köşesinde F/P sistem paylaşılmasına rağmen hatta şu an bile indirim köşesinde F/P sistem olmasına rağmen ben PC hocasına ait F/P sistem paylaşınca indirim olmadığı gerekçesiyle 3 defa yayından kaldırıldı. Destekle iletişime geçiyorum 1 gün arayla yanıt alıyorum. Konuşmayı da şuraya ekliyorum. Merak edenler için eklediğim sistemin de linkini bırakıyorum.
www.gaming.gen.tr
Sistem buydu gerçekten de fırsat bir sistemdi ve stok bitti, geç paylaşılmasından ve paylaşıldıktan sonra silinmesinden ötürü.
Not: Konuyu 3 defa açtım 3'ünde de açtığım konu onaylandı mı onaylanmadı mı onu bile göremedim. Bir sorun oldu herhâlde deyip tekrar konu açmaya çalışınca da süre kısıtlamasıyla karşılaştım halbuki ortada benim açtığım konu da yok.

PC HOCASI-GG14 / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG14 sistem tavsiyesi RYZEN 5 9600X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.

Not: Konuyu 3 defa açtım 3'ünde de açtığım konu onaylandı mı onaylanmadı mı onu bile göremedim. Bir sorun oldu herhâlde deyip tekrar konu açmaya çalışınca da süre kısıtlamasıyla karşılaştım halbuki ortada benim açtığım konu da yok.
Son düzenleyen: Moderatör: