F-secure antivirüs nasıldır?

Ben premium olarak Malwarebytes kullanıyorum. Eğer anlık koruma ve web koruması gibi bir kaç özelliği gerekli bulmuyorsanız tarama ve virüsleri temizleme konusunda program ücretsiz, ücretli ile arasındaki tek fark anlık virüs koruması ( siz dosyayı taratmadan ) ve internet üzerinde korumalar. Kesinlikle tavsiye ederim, diğer çoğu programdan iyi çalıştığını düşünüyorum.

Şu ana kadar kullandığım en iyi antivirüs diyebilirim. Hem performansa etkisi yok ve koruması çok sağlam. Ayrıca her ay deneme üyeliği alabiliyorsun. Güvenlik duvarı olmaması tek eksisi.
Güvenlik Duvarı yerine, DeepGuard kullanıyor ama ne kadar iyi tartışılır onun dışında bana göre kusursuz bir program.

Kişisel bilgisayarınızda gerçekten korumanız gereken veriler varsa öncelikle Malwarebytes ya da Kaspersky önerebilirim.
Yalnız bu tür koruma yazılımları sistemi bir miktar yavaşlatır. O yüzden eğer eski ve yavaş bir sisteminiz varsa ve bilgisayarınızda önemli bir iş yapmıyorsanız antivirüs çok da gerekli değil diye düşünüyorum. Tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı