Takım içi yapılanmalar orta ve uzun vadeli olabildiği için hiç göz önünde bulundurulmayan bir transfer ya da çıkış gerçekleşebilir. (2013 Hamilton - Mercedes, 2019 Ricciardo - Renault, 2015 Alonso - McLaren gibi)
Verstappen ve Leclerc'in aynı takımda olması bence kötü bir tercih olur. 2 sürücü de genç yaşlarına rağmen dominant yapıda ve pist üzerinde bu ikilinin yüzleşmelerini çok sık görürüz. Bence gelecekteki rekabetin en önemli 2 ismi olacaklar, bu yüzden bu ikilinin farklı takımlarda olmaları çok daha olası. Hamilton sonrasında Verstappen Mercedes'in yolunu tutacaktır hatta belki 1 sezon 2. sürücü olmayı kabul edip erken transfer görebiliriz.
Ferrari sürücülerden birini üstte tutma mantalitesine sahip bir takım olduğu için Vettel sonrasında Leclerc'in arkasında kalacak bir sürücü bakar. Şu an için 2. sürücü olarak Ferrari'de Leclerc'in arkasında görmek isteyeceğim kişi Sainz derim. Potansiyeli çok yüksek sayılmaz ama elindeki araçtan yeterli verimi alıp iyi bir araçla daha sık podyum görebilecek ve arkada kalmaya fazla ses çıkarmayacak bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. 17 milyon $ kazanç düzeyine ulaştıktan sonra Ricciardo da 2. sürücü olarak bir takıma gitmek istemez diye tahmin ediyorum.
Hamilton gibi bir sürücünün arkasında kalmayı kabul eden Bottas'ın konu genç Leclerc ya da Verstappen olunca bunu kabul edeceğini sanmıyorum. Bu durumda kendisini Red Bull'da ya da yükselişine önümüzdeki yıl da devam ederse McLaren'da görebiliriz. Kendi adıma konuşmam gerekirse iyiye gitmeye devam eden McLaren'ın koltuğunda görmek isteyeceğim sürücü Ricciardo olur.