C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mart 2022 #1 F1 2020'de my Team veya my Career modlarında practice Type'ı kapatamıyorum. O ayar değiştirilemiyor ve çözümünü bulamadım. Nasıl antrenman bölümünü devre dışı bırakırım?
F1 2020'de my Team veya my Career modlarında practice Type'ı kapatamıyorum. O ayar değiştirilemiyor ve çözümünü bulamadım. Nasıl antrenman bölümünü devre dışı bırakırım?
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2022 #2 Maalesef devre dışı bırakamazsın ama geçebilirsin veya simüle edebilirsin.
C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mart 2022 #3 YagizAktug dedi: Maalesef devre dışı bırakamazsın ama geçebilirsin veya simüle edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl simüle edebilirim?
YagizAktug dedi: Maalesef devre dışı bırakamazsın ama geçebilirsin veya simüle edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl simüle edebilirim?
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2022 #4 CevizliÜzüm dedi: Nasıl simüle edebilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayarda practice nin üstüne gelince simulate çıkıyor olması lazım
CevizliÜzüm dedi: Nasıl simüle edebilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayarda practice nin üstüne gelince simulate çıkıyor olması lazım