F1 2020 DS4 ile nasıl daha hızlı döndürülür?

Mustea

Hectopat
Daha fazla  
DS4 ile F1 2020 oynuyorum ve bazı virajlarda direksiyonu daha fazla döndürmek istiyorum fakat oyun izin vermiyor kol ile oynadığım için belirli hızda belirli kadar direksiyon dönüyor. Kolu daha agresif nasıl yapabilirim? Biliyosun F1 dediğim şey hız demektir çok daha hızlı ve fazla döndürmek istiyorum direksiyonu nasıl bir ayar yapabilirim?

Default ayarlarda böyle bir şey yaşamaman lazım. Ayarları sıfırlamayı dene istersen.
Yaşadığım aslında sorun oyun izin vermiyo derken ben daha agresif bir direksiyon yapmak istiyorum demek istemiştim. Aracı sakin süren birisi değilim çok fazla aralara giriyorum haliyle direksiyonu çok hızlı çevirmek gerekiyo bu da kolla çok fazla mümkün olmuyo nası daha agresif bir direksiyon yapabilirim bu soruyorum sadece.

Yaşadığım aslında sorun oyun izin vermiyo derken ben daha agresif bir direksiyon yapmak istiyorum demek istemiştim. Aracı sakin süren birisi değilim çok fazla aralara giriyorum haliyle direksiyonu çok hızlı çevirmek gerekiyo bu da kolla çok fazla mümkün olmuyo nası daha agresif bir direksiyon yapabilirim bu soruyorum sadece.
Anladım demek istediğini, Steering Linearity ayarını değiştirerek yapabilirsin onu. Ancak Traction Control'ün kapalıysa o kadar hassas direksiyon arabanın kontrolünü kaybetmeni sağlayabilir.

Anladım demek istediğini, Steering Linearity ayarını değiştirerek yapabilirsin onu. Ancak Traction Control'ün kapalıysa o kadar hassas direksiyon arabanın kontrolünü kaybetmeni sağlayabilir.

Söylediğin ayarı deneyeceğim Traction Control'ü en düşük seviyesinde kullanıyorum aracın kaymasıyla ilgili de bir problemim yok rahat kontrol edebiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı