crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.932 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #11 LabelAmiri dedi: Tamamdır deniyorum Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam?
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #12 crqdles dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam hesaptan cikarken EA App cöktu bugunde bayağı cokmeye basladi. crqdles dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam cikip girdim bir şey olmadi bekleyecegiz.
crqdles dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam hesaptan cikarken EA App cöktu bugunde bayağı cokmeye basladi. crqdles dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam cikip girdim bir şey olmadi bekleyecegiz.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.932 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #13 LabelAmiri dedi: Hocam hesaptan cikarken EA App cöktu bugunde bayağı cokmeye basladi. Hocam cikip girdim bir şey olmadi bekleyecegiz. Genişletmek için tıkla... Ea çok sıkıntılı dediğim gibi, biraz daha bekleyin olmazsa desteğe yazın.
LabelAmiri dedi: Hocam hesaptan cikarken EA App cöktu bugunde bayağı cokmeye basladi. Hocam cikip girdim bir şey olmadi bekleyecegiz. Genişletmek için tıkla... Ea çok sıkıntılı dediğim gibi, biraz daha bekleyin olmazsa desteğe yazın.