Steam F1 24 10,49 dolara alınır mı?

TRHAMSTEr

Decapat
Cümleten selamlar arkadaşlar bir F1 oyunu oynamak istiyordum ve Steam da F1 24 ün 10,49 dolara düştüğünü gördüm. Bu oyun için bu fiyat değer mi yoksa game Pass ile oynamak daha mı mantıklı?

Cümleten selamlar arkadaşlar bir F1 oyunu oynamak istiyordum ve Steam da F1 24 ün 10,49 dolara düştüğünü gördüm. Bu oyun için bu fiyat değer mi yoksa game Pass ile oynamak daha mı mantıklı?
Oyun iyi değil, gamepass ile oynamak daha mantıklı gibi çünkü gamepass kütüphanesi de hiç fena değil son dönemde.

Oyun iyi değil, Game Pass ile oynamak daha mantıklı gibi çünkü Game Pass kütüphanesi de hiç fena değil son dönemde.

Benim oyundaki amacım kariyer kasmak falan değil sadece F1 aracı kullanarak yarış yapmak istiyorum game Pass daha mantıklı olabilir mi yoksa kaçmaz mı bu fiyat.

Benim oyundaki amacım kariyer kasmak falan değil sadece F1 aracı kullanarak yarış yapmak istiyorum game Pass daha mantıklı olabilir mi yoksa kaçmaz mı bu fiyat.
Dediğim gibi oyun çok eleştiri aldı ve çok bir geliştirmesi yok, 1 ayda hevesinizi alırsınız bence. Direksiyon seti olmadan hep biraz hevesiniz kursağınızda kalacak oyunda eğer yoksa direksiyon setiniz, satın almazdım ben o yüzden

Technopat Haberler

Geri
Yukarı