Ücretsiz izlemek korsan oluyor yani başka yolu yok. Onu da X'te bir hesap var her yarış öncesi link atıyor, mesela ben öyle izliyorum genelde. Veya malumsports var bilirsiniz yıllardır, o sitede de yayınlanıyor.
Biraz makul bir fiyat olsa alırım ama absürt düzeyde fiyatlar.Haha bende az önce buldum bir tane X te direk o kanalın yayının veriyor. Teşekkür ederim. Tod almayı düşündüm fakat çok fazla şikayet var. Benim kaçaktan izlememle tod aynı mantığa denk gelecekti.
Biraz makul bir fiyat olsa alırım ama absürt düzeyde fiyatlar.
Merhaba. Rica etsem özel mesaj yoluyla bana bu hesap ve uygulamanın bilgilerini verebilirmisiniz. Teşekkür ederim.Ücretsiz izlemek korsan oluyor yani başka yolu yok. Onu da X'te bir hesap var her yarış öncesi link atıyor, mesela ben öyle izliyorum genelde. Veya malumsports var bilirsiniz yıllardır, o sitede de yayınlanıyor.
Açıkçası BeinSports'un fiyatları sezon başlamadan güzeldi, aylık 40 TL idi fakat dediğiniz gibi şikayet çok. Ben de görüntü kalitesinden dolayı vereceğim parayı hak etmedikleri için hiçbir zaman satın almadım. Hem anlatıcıları istemeyen çok hem de kötü bir görüntü var. S Sport'tayken her zaman üyeliğim vardı(Görüntü kalitesi çok iyi değildi ama Serhan Acar farkı) F1 izlemek için ama BeinSports'a geçtikten sonra oradan hiç almadım. Maddi durumu orta/iyi olanlara kesinlikle F1 TV üyeliğini öneriyorum. Biraz İngilizceniz varsa görüntü çok çok iyi. 2025 yılındayız S Sport gibi beinSports gibi tüm yayın kanalları maalesef 30 FPS görüntü veriyorlar hala utanmadan. Ne zaman akılları başlarına gelecek merak ediyorum, bence hiçbir zaman. 60 FPS görüntü o kadar fark ediyor ki ama anlatamıyorsun, kafada çalışan mekanizma yok. Dediğim gibi alabiliyorsanız F1 TV'nin görüntüsü muhtemelen bugüne kadar nerede canlı yayın izlediyseniz hepsinden daha net, daha akıcı.
Sizin sorunuzun cevabı ise arkadaşlar cevaplamış. Ücretsiz izlemenin yolu 'kaçak' yollar.
Biraz makul bir fiyat olsa alırım ama absürt düzeyde fiyatlar.
Forumda korsana destek olmadığı için açık açık yazınca ban yiyoruzKral açık açık yazar mısın hiçbir şey anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.