BerkPotter Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 F1 23'te daha yarım tur olmadan medium lastiklerim %5 aşınıyor. Normal midir? Haasla kariyerdeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.879 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 7 Nisan 2024 #2 Yarış uzunluğu kaç tur? kariyer ayarlarını atar mısın? Artı 0 Eksi
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 7 Nisan 2024 #3 Cok fazla etken var, pist uzunlugu, ilk virajin ne oldugu, kalkisi nasıl yaptigin gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
KS KS BerkPotter Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 Hyperionx dedi: Cok fazla etken var, pist uzunlugu, ilk virajin ne oldugu, kalkisi nasıl yaptigin gibi. Genişletmek için tıkla... fenomenale dedi: Yarış uzunluğu kaç tur? kariyer ayarlarını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Miami de P3 de yani kalkış gibi bir etken yok bu sorunu hep yaşıyorum lastik hard da olsa mediumda olsa çok hızlı aşınıyor rakiplerime göre.Ayarlarda olabildiğinde aşınma ayarını basitleştirdim ama hala aynı sorun. Artı 0 Eksi
Hyperionx dedi: Cok fazla etken var, pist uzunlugu, ilk virajin ne oldugu, kalkisi nasıl yaptigin gibi. Genişletmek için tıkla... fenomenale dedi: Yarış uzunluğu kaç tur? kariyer ayarlarını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Miami de P3 de yani kalkış gibi bir etken yok bu sorunu hep yaşıyorum lastik hard da olsa mediumda olsa çok hızlı aşınıyor rakiplerime göre.Ayarlarda olabildiğinde aşınma ayarını basitleştirdim ama hala aynı sorun.