Eski bilgisayarımda bu sorunun disk kaynaklı olduğunu farketmiştim. Tam emin değilim ama disk veya ram kaynaklı olabilir. Takibini yapıp bakımını yapmakta fayda var.
Bazı temas hatası ses yapar jak ve diğer eklentileri kontrol et gevşek olmasın.Fotağraflarımı düzenlerken oldu.
Bilgisayarım: ASUS TUF Gaming F15.
Dıdınt sesi*
Bilgisiyar çok ısındığından olabilir mi Cpu arada 95-100'c ye çıkıyor gpu 85-87 ye çıkıyorduEski bilgisayarımda bu sorunun disk kaynaklı olduğunu farketmiştim. Tam emin değilim ama disk veya ram kaynaklı olabilir. Takibini yapıp bakımını yapmakta fayda var.
Jak kullanmıyorum, ama stand olarak arkasına kitap koymuştum ama oda bu ana kadar bir problem yapmıyorduBazı temas hatası ses yapar jak ve diğer eklentileri kontrol et gevşek olmasın.
Asus Tuf F15 genel olarak ısınan bir model. O fiyata Lenova IDEAPAD Gaming 3 alabilirdiniz. Ancak bu ısınma normal değil. Bakımları yapmanız gerekiyor. İhmal etmeyin. Laptop var elimde 80 dereceyi geçtiğini görmedim.Bilgisiyar çok ısındığından olabilir mi Cpu arada 95-100'c ye çıkıyor gpu 85-87 ye çıkıyordu
Jak kullanmıyorum, ama stand olarak arkasına kitap koymuştum ama oda bu ana kadar bir problem yapmıyordu.
ASUS TUF F15 genel olarak ısınan bir model. O fiyata Lenovo IdeaPad Gaming 3 alabilirdiniz. Ancak bu ısınma normal değil. Bakımları yapmanız gerekiyor. İhmal etmeyin. Laptop var elimde 80 dereceyi geçtiğini görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.