T T.o.p.r.a.k Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 F50 Club Messi'yi haftada 1 kere halı sahada kullanmak için düşünüyorum. Sizce alınır mı?
topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ocak 2025 #2 T.o.p.r.a.k dedi: F50 Club Messi'yi haftada 1 kere halı sahada kullanmak için düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak şık bir krampon gibi duruyor eğerki rahatlığı ve hissiyatıda aynı şekildeyse evet alınır
T.o.p.r.a.k dedi: F50 Club Messi'yi haftada 1 kere halı sahada kullanmak için düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak şık bir krampon gibi duruyor eğerki rahatlığı ve hissiyatıda aynı şekildeyse evet alınır
batuwanf Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H RTX 4050 45W 16GB Ram Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #3 T.o.p.r.a.k dedi: F50 Club Messi'yi haftada 1 kere halı sahada kullanmak için düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor hocam hayırlı olsun.
T.o.p.r.a.k dedi: F50 Club Messi'yi haftada 1 kere halı sahada kullanmak için düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor hocam hayırlı olsun.
T T.o.p.r.a.k Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 topraklantz dedi: Görünüş olarak şık bir krampon gibi duruyor eğer ki rahatlığı ve hissiyatıda aynı şekildeyse evet alınır. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim, rahatlığını bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla hafif ve rahat bir krampon.
topraklantz dedi: Görünüş olarak şık bir krampon gibi duruyor eğer ki rahatlığı ve hissiyatıda aynı şekildeyse evet alınır. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim, rahatlığını bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla hafif ve rahat bir krampon.
topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ocak 2025 #5 T.o.p.r.a.k dedi: Hiç denemedim, rahatlığını bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla hafif ve rahat bir krampon. Genişletmek için tıkla... Hafif ve rahatsa kesinlikle alınmalı gibi duruyor fiyatıda sizin için uygunsa uzaktan şık duruyor
T.o.p.r.a.k dedi: Hiç denemedim, rahatlığını bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla hafif ve rahat bir krampon. Genişletmek için tıkla... Hafif ve rahatsa kesinlikle alınmalı gibi duruyor fiyatıda sizin için uygunsa uzaktan şık duruyor
T T.o.p.r.a.k Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #6 batuwanf dedi: Güzel duruyor hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Daha almadım ama yine de teşekkürler hocam. topraklantz dedi: Hafif ve rahatsa kesinlikle alınmalı gibi duruyor fiyatı da sizin için uygunsa uzaktan şık duruyor Genişletmek için tıkla... Bende aynı fikirdeyim, cevapladığınız için teşekkürler hocam.
batuwanf dedi: Güzel duruyor hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Daha almadım ama yine de teşekkürler hocam. topraklantz dedi: Hafif ve rahatsa kesinlikle alınmalı gibi duruyor fiyatı da sizin için uygunsa uzaktan şık duruyor Genişletmek için tıkla... Bende aynı fikirdeyim, cevapladığınız için teşekkürler hocam.
topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ocak 2025 #7 T.o.p.r.a.k dedi: Daha almadım ama yine de teşekkürler hocam. Bende aynı fikirdeyim, cevapladığınız için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar Kramponunuzda şimdiden hayırlı olsun
T.o.p.r.a.k dedi: Daha almadım ama yine de teşekkürler hocam. Bende aynı fikirdeyim, cevapladığınız için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar Kramponunuzda şimdiden hayırlı olsun