Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #1 Şuan sistemimde F50 sürüm BIOS yüklü. Yeni sürümleri yüklemek gerekli mi?
Çözüm specigs 17 Ekim 2020 Victoria dedi: Peki sırayla mı yüklemek gerek yoksa direkt F51'i yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Direk F51'i yükleseniz olur. Victoria dedi: Peki sırayla mı yüklemek gerek yoksa direkt F51'i yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemek sistemin stabilitesini arttırmak demektir. Anakart üzerindeki bazı yazılımsal sorunları firmalar yeni BIOS versiyonları çıkararak çözüyor. Bu sebeple mutlaka güncel BIOS kullanılması gerekir.
Victoria dedi: Peki sırayla mı yüklemek gerek yoksa direkt F51'i yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Direk F51'i yükleseniz olur. Victoria dedi: Peki sırayla mı yüklemek gerek yoksa direkt F51'i yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemek sistemin stabilitesini arttırmak demektir. Anakart üzerindeki bazı yazılımsal sorunları firmalar yeni BIOS versiyonları çıkararak çözüyor. Bu sebeple mutlaka güncel BIOS kullanılması gerekir.
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #11 Hayatımın en uzun iki dakikasıydı. Kötü bir şey olmadan bitti. Bu videodan yardım alarak yaptım. Murat5038 dedi: Mavi ekranlar yoksa, sistemde kilitlenme vb. yoksa güncellemeye gerek yok şimdilik. Bir sonraki güncellemeyi gelince yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda FPS drop oluyor. Belki çözer diye güncellemek istedim. PanzerTR dedi: Ben de BIOS güncellemedim sorun ondan mı acaba ? Yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @PanzerTR ne grafikler düzeldi ne de FPS sorunu. Artı 0 Eksi
Hayatımın en uzun iki dakikasıydı. Kötü bir şey olmadan bitti. Bu videodan yardım alarak yaptım. Murat5038 dedi: Mavi ekranlar yoksa, sistemde kilitlenme vb. yoksa güncellemeye gerek yok şimdilik. Bir sonraki güncellemeyi gelince yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda FPS drop oluyor. Belki çözer diye güncellemek istedim. PanzerTR dedi: Ben de BIOS güncellemedim sorun ondan mı acaba ? Yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @PanzerTR ne grafikler düzeldi ne de FPS sorunu.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Ekim 2020 #12 Victoria dedi: Oyunlarda FPS drop oluyor. Belki çözer diye güncellemek istedim. Genişletmek için tıkla... Oyunlara direkt etkisi olmaz genel sorun varsa genelde sorunlar çözülür veya RX serisi kart kullanıyorsan çözerdi. Artı 0 Eksi
Victoria dedi: Oyunlarda FPS drop oluyor. Belki çözer diye güncellemek istedim. Genişletmek için tıkla... Oyunlara direkt etkisi olmaz genel sorun varsa genelde sorunlar çözülür veya RX serisi kart kullanıyorsan çözerdi.