F710 vs Pusat Pro vs sahte PS4 kolu

F710'daki bağlantı sorunu nedir tam olarak? Arkadaşımın F710'unu tamir etmek için almıştım, M1 Mac'e de sorunsuz bağlandığı için almayı düşünüyordum ama bu beni biraz tereddüte düşürdü.

Bu arada sanırım Pusat Pro'yu bilgisayara Bluetooth ile bağlamanız gerekiyor. USB adaptörü bulundurduğuna dair hiçbir şey göremedim.
Kablo ile takınca direkt kullanabiliyorsunuz. Bluetooth olmasına gerek yok. Kablosuz kullanmak istiyorsanız Bluetooth lazım.
Peki USB adaptörü var mı ürünün?
USB adaptörlü olan model farklı. Bluetooth yoksa kablo ile kullanmanız gerekiyor.

Pusat Pro için soruyorum hocam.

Bluetooth modelini alacaksanız 100 metre uzakta durum lütfen.

Pusat Pro Wireless yani Xbox düzeni olan modelini 2.el olarak satın alın.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-pro-gaming-wireless-gamepad-1002174610/detay bu ürünü alın, sakın diğerini almayın pişman olursunuz.

USB dongle ile Wireless olarak bağlanıyor. Tek eksisi ise dongle takılı olmadan maalesef kablo ile kullanamıyorsunuz.

Pusat Pro Wireless kullanıcısıyım bu arada.

Kullanıcılar durduk yere bağlantı kopma sorunu yaşayabiliyorlar. Bu da USB Dongle'dan kaynaklanıyormuş duyduğuma göre.

Kullanıcılar durduk yere bağlantı kopma sorunu yaşayabiliyorlar. Bu da USB Dongle'dan kaynaklanıyormuş duyduğuma göre.

Bu sorun genel olarak alıcıya ters durulduğunda yaşanıyor ben de Pusat Pro Wireless ile yaşıyorum ama F710'da bunun dışında da kopukluk sorunları yaşanıyor diye biliyorum.

Yanlışım olabilir yanlışım varsa doğrusunu belirtin ben de bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…