F75 Ultra driveri klavyeyi görmüyor

bthncskn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba klavye yeni elime geçti sitesindeki adımları uyguladım fakat driver klaveyi bulamıyor. Yardım eder misiniz?

@kxy hocam siz yardım edebilirsiniz gibi.

ÇÖZÜLDÜ MECMONKEY DESTEK İLETİSİ : Merhaba, Merhaba, aşağıdaki adımları takip ederek klavyenizi görünür hale getirebilirsiniz. 1. Klavyenizi kapatın (OFF konumu) ve sadece kablolu şekilde bilgisayarınıza bağlayın. 2. Aşağıdaki bağlantıdan firmware güncelleme dosyasını indirin: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0667/4248/5150/f… 3. Dosyayı çalıştırırken Windows güvenlik uyarısı verebilir. ➤ Ek bilgi → Yine de çalıştır seçeneği ile devam edin. 4. Program açıldığında otomatik olarak güncellemeyi yükleyecektir. ✔ Ekranda Burning ve ardından PASS yazısı çıkacaktır. 5. PASS gördüğünüz anda programı kapatabilirsiniz. 6. USB kablosunu çıkarın, klavyeyi ON konumuna alın. 7. Dongle’ı takıp FN + 4 kombinasyonuna basın. Bu adımda klavye çalışır hale gelmelidir. 8. Tepki yoksa klavyeyi tekrar OFF konumuna alıp 5 saniye bekleyin, sonra tekrar ON konumuna alın. 9. Bu işlemlerden sonra klavye driver içinde görünmeye başlayacaktır. 10. Klavyeyi kablosuz moda geçirmek için Fn + 5 kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…