Faaliyet gösteren en iyi banka hangisi?

Makaleler
10
Türkiye'de faaliyet gosteren guncel en iyi ve yenilikci banka hangisi sizce? Ben su an Garanti kullaniyorum ve gayet memnunum. Bir de Is Bankasi hesabi acmayi dusunuyorum. Akbank'i da cok ovenler var. Turkiye'nin en iyi bankasi secildi falan diye. Sizin tercihiniz nedir?

Akbank rezalet bir banka nasıl insanlar iyi diyor çok şaşırıyorum. 26 yaşındayım hayatımın değişik bölümlerinde 3 büyükşehirde yaşadım ve Akbank ATM'leri her zaman bozuktu, en son ATM paramı yuttu ve bana 40 gün sonra iade yaptılar bende benim kumarım burada biter diyerek Yapı Krediye geçtim ve şu an sıkıntısız bir şekilde hayatıma devam ediyorum.

Akbank rezalet bir banka nasıl insanlar iyi diyor çok şaşırıyorum. 26 yaşındayım hayatımın değişik bölümlerinde 3 büyükşehirde yaşadım ve Akbank ATM'leri her zaman bozuktu, en son ATM paramı yuttu ve bana 40 gün sonra iade yaptılar bende benim kumarım burada biter diyerek Yapı Kredi'ye geçtim ve şu an sıkıntısız bir şekilde hayatıma devam ediyorum.

Evet Akbank ATM'lerini ben de test ettim gercekten cok kotu. Surekli biri bozuk oluyor.

Akbank toplu paran varsa her zaman yüksek faizle güldürdüğü için en iyisi deniyor muhtemelen. Ayrıyetten mobil bankacılık arayüzü kolay.

Türkiye'de faaliyet gosteren guncel en iyi ve yenilikci banka hangisi sizce? Ben su an Garanti kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir de İş Bankası hesabi acmayi dusunuyorum. Akbank'i da cok ovenler var. Türkiye'nin en iyi bankasi secildi falan diye. Sizin tercihiniz nedir?

1. Garanti
  2. İş Bankası
  3. Yapı Kredi
Bu bankaların dışında hiçbir bankayı önermiyorum.
Akbank diyenler olmuş. 2011 yılında aile şirketimizin hesapları Akbank'a bağlıydı. Büyük bir operasyon sonrası bütün hesaplarımız hacklenmiş ve bizi mağdur etmişlerdi. Akbank olayın arkasında durmamıştı. Senelerce mahkemesi sürdü ve belli bir kısmını karşılamayı kabul ettiler.
Hiç kimseye bu bankayı önermiyorum. Allah'a yakın benden uzak olsunlar.
Genel olarak teknolojisi zaten iyi değil.

1. Garanti
  2. İş Bankası
  3. Yapı Kredi
Bu bankaların dışında hiçbir bankayı önermiyorum.
Akbank diyenler olmuş. 2011 yılında aile şirketimizin hesapları Akbank'a bağlıydı. Büyük bir operasyon sonrası bütün hesaplarımız hacklenmiş ve bizi mağdur etmişlerdi. Akbank olayın arkasında durmamıştı. Senelerce mahkemesi sürdü ve belli bir kısmını karşılamayı kabul ettiler.
Hiç kimseye bu bankayı önermiyorum. Allah'a yakın benden uzak olsunlar.
Genel olarak teknolojisi zaten iyi değil.
Gecmis olsun kotu bir olay olmus. Ama su bir dogru ki teknolojileri pek iyi degil gercekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı