Çözüldü Faaliyetten yarım gün yok mu yazılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tuğra Akın

Hectopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop
Biz okulda 5 ders faaliyet yaptık eğer 5 dersten sonra kacarsak yarım gün mü yok yazılırız ya da yazılmaz mıyız? Kısaca yarım gün faaliyet var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yarım gün faaliyet var. Yarım gün yoklamalarda her yoklama var. Özürsüz devamsızlık, özürlü devamsızlık veya nöbetçilik bile yarım gün yazılabilir.

Okuldan kaçmanızı teşvik etmiyorum ancak faaliyet yazılan devamsızlıklar zaten sayı olarak etkilemiyor devamsızlık gününü. Atıyorum 2 gün özürsüz devamsızlığınız var, bir gün faaliyet devamsızlığı yazıldı. Bu yazılan faaliyet devamsızlığı özürsüz veya özürlü devamsızlığı artırmaz.
Yarım gün faaliyet var. Yarım gün yoklamalarda her yoklama var. Özürsüz devamsızlık, özürlü devamsızlık veya nöbetçilik bile yarım gün yazılabilir.

Okuldan kaçmanızı teşvik etmiyorum ancak faaliyet yazılan devamsızlıklar zaten sayı olarak etkilemiyor devamsızlık gününü. Atıyorum 2 gün özürsüz devamsızlığınız var, bir gün faaliyet devamsızlığı yazıldı. Bu yazılan faaliyet devamsızlığı özürsüz veya özürlü devamsızlığı artırmaz.

Çözüm

Tamamdır hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı