3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Facebook'a girdiğim zaman bu hata çıkiyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
B Burak2916 Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #2 Aynı hata bende de oluyor, kaç gündür bilgisayardan giremiyorum. Sadece telefondan girilebiliyor. Sen de sadece PC'den mi giremiyorsun?
Aynı hata bende de oluyor, kaç gündür bilgisayardan giremiyorum. Sadece telefondan girilebiliyor. Sen de sadece PC'den mi giremiyorsun?
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #3 Burak2916 dedi: Aynı hata bende de oluyor, kaç gündür bilgisayardan giremiyorum. Sadece telefondan girilebiliyor. Sen de sadece PC'den mi giremiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben iki cihazdan da girebiliyorum. Kullanıcı adını yazarak.
Burak2916 dedi: Aynı hata bende de oluyor, kaç gündür bilgisayardan giremiyorum. Sadece telefondan girilebiliyor. Sen de sadece PC'den mi giremiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben iki cihazdan da girebiliyorum. Kullanıcı adını yazarak.
B Burak2916 Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 341346 dedi: Ben iki cihazdan da girebiliyorum. Kullanıcı adını yazarak. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı yazılarak giriliyor muydu ben hep telefonu yazarak girdimde E posta yerine. 341346 dedi: Ben iki cihazdan da girebiliyorum. Kullanıcı adını yazarak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Bende kullanıcı adını yazarak girebildim. Diğer türlü erişim engellendi diyordu. Tekrardan teşekkür ederim.
341346 dedi: Ben iki cihazdan da girebiliyorum. Kullanıcı adını yazarak. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı yazılarak giriliyor muydu ben hep telefonu yazarak girdimde E posta yerine. 341346 dedi: Ben iki cihazdan da girebiliyorum. Kullanıcı adını yazarak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Bende kullanıcı adını yazarak girebildim. Diğer türlü erişim engellendi diyordu. Tekrardan teşekkür ederim.