Facebook giriş yaptığım yer Mersin gözüküyor problemi

Ben Niğde'de yaşıyorum. Facebook'a giriş yaptığım yer Niğde. Ancak Facebook'da giriş yaptığım yer Mersin olarak gözüküyor. Üzerine imleci getirdiğimde IP adresi çıkıyor. Ancak o IP adresi benim modem arayüzünde yazan IP adresi değil. Bir başkası mı giriyor diye düşünüp şifreyi yeniledim. Kayıtlı girişleri de sildim. Sizce bu durum neden kaynaklanıyor?

Merhaba

Facebook'a daha önce giriş yaptığın bütün Cihazlardan çıkış yapın.
Hesabınızı dondurun tekrardan aktifleştirin.
Vpn mi kullanıyorsunuz?.

Merhaba

Facebook'a daha önce giriş yaptığın bütün Cihazlardan çıkış yapın.
Hesabınızı dondurun tekrardan aktifleştirin.
Vpn mi kullanıyorsunuz?.
Hayır şu anda kullanmıyorum. Bir kaç kez kullandım.
Şifremi değiştirdim. Bütün cihazlardan çıkış yaptım. Hesabı dondurup tekrar aktifleştirdim. Diğer sosyal medya ve mail hesaplarımda da sorun olur mu?
Hala Mersin olarak gözükmekte ama sadece bir tane giriş yaptığım yer var. Şu an aktif yazıyor. Galiba o da benim. Ama neden Mersin yazdığını çözemedim.

Ben Kırkağaç'ta KYKWIFI ile bazen İstanbul, Ankara, İzmir...

Bu senin internet sağlayıcının yaptığı bir şey. O anlık hangi veri merkezi ile iletişim kuruyorsanız oradan bağlanırsın. Veri merkezi falan karışık bilgisayar terimleri kullandım ama, durum normal.

Zaten şifreyi değiştirmişsiniz. Bir sıkıntı çıkmaz.

İnternet servis sağlayıcılarının sunucularının bulunduğu şehirler gözükmüyor mu ? Genellikle belli başlı şehirlerin çıkıyor olma sebebini sunucu lokasyonları diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…