Facebook hesabı nasıl silinir?

Böyle.
Giriş yapıldıktan sonra buradan sil veya dondur senin kararın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence silmeyin, mesela benim hesap kayıt tarihim 2010 Yeni açılan hesaplara sahte muamelesi yapılıyor, dondurun, uygulamayı da silin gitsin.
Sahte derken, bazı kişiler özellikle eski hesap arıyor veya satın alıyor vs. Spam alsanız dahi etkisi düşük oluyor veya hiç olmuyor. Instagram dahil.

Sıra sanırım technopata geldi. Ya da silmiyeceğim. Kararımı değiştidim . Bu samimi ortamı asla bırakamam.
Bence silmeyin, mesela benim hesap kayıt tarihim 2010 yeni açılan hesaplara sahte muamelesi yapılıyor, dondurun, uygulamayı da silin gitsin.

Sildim vallahi :/. Okul sebebiyle artık hepsini siliyorum.

Elbette sizin kararınız kafadan silmek önemli olan, link ile değil.. geri dönüş olacak çünkü en nihayetinde

Facebook ile giriş yaptığım onlarca uygulama var. Hesaplarınız için bir aksiyon aldınız mı? Mesela Facebook hesabımı silsem bir daha Technopat hesabıma giremem.

Facebook ile giriş yaptığım onlarca uygulama var. Hesaplarınız için bir aksiyon aldınız mı? Mesela Facebook hesabımı silsem bir daha Technopat hesabıma giremem.

Hiçbir hesabımı Facebook ile eşleştirmemiştim. Eşleştirmiş olsam da sorun yok zaten. Tüm hesaplarımı kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…