Facebook hesabın şifresini unuttum

ahmet_6161

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi benim bir Facebook hesabım var ve onu 6 yıldan beri kullanmıyorum. O hesabıma giriş yapmam gerek fakat o hesabın sadece e posta adresini biliyorum. İşin garip yanı ne e posta adresini şifresini biliyorum, ne de e-posta adresini kurtaramıyorum. Facebook şifresini de bilmiyorum. Şimdi madem bunları bilmiyorsun hesabın senin olduğuna nasıl inanalım diyeceksiniz haliyle ama her türlü kanıtlayabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi benim bir Facebook hesabım var ve onu 6 yıldan beri kullanmıyorum. O hesabıma giriş yapmam gerek fakat o hesabın sadece e posta adresini biliyorum. İşin garip yanı ne e posta adresini şifresini biliyorum, ne de e-posta adresini kurtaramıyorum. Facebook şifresini de bilmiyorum. Şimdi madem bunları bilmiyorsun hesabın senin olduğuna nasıl inanalım diyeceksiniz haliyle ama her türlü kanıtlayabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Kanıtlayamazsın.

hesap eski olduğu için eski tel no kayıtlıydı kurtarma epostasıda haliyle eski şuan hiçbirine erişimim yok
yani facebook desteğe mail felan atsak desekki bu benim hesabım ama erişimim yok yardımcı olur musunuz gibi?
Facebook desteğe mail falan atınca sadece hesabı kapatıyorlar erişim sağlamıyorsun maalesef.

anladım teşekkür ederim desteğiniz için
arkadaşlar eskiden girdiğim bi şefreyi buldum bunu bir yararı olurmu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı