M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 10 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Facebook'a girdim bildirimlere girdim sonra "tin" diye ses geldi ve baktım market kısmında mavi bir şey belirdi, geri gitti. Ne olmuş olabilir? Takıntım olduğu için soruyorum.
Merhaba, Facebook'a girdim bildirimlere girdim sonra "tin" diye ses geldi ve baktım market kısmında mavi bir şey belirdi, geri gitti. Ne olmuş olabilir? Takıntım olduğu için soruyorum.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #2 Her şey olabilir, tahmin etmek zor.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 10 Temmuz 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Her şey olabilir, tahmin etmek zor. Genişletmek için tıkla... Takıntım olduğunu için bayağı aklıma takılıyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: Her şey olabilir, tahmin etmek zor. Genişletmek için tıkla... Takıntım olduğunu için bayağı aklıma takılıyor.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #4 Murat3 dedi: Takıntım olduğunu için bayağı aklıma takılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözülemez ki? Belki Meta sunucularında log olarak duruyordur sadece.
Murat3 dedi: Takıntım olduğunu için bayağı aklıma takılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözülemez ki? Belki Meta sunucularında log olarak duruyordur sadece.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 10 Temmuz 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Bu sorun çözülemez ki? Belki meta sunucularında log olarak duruyordur sadece. Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum log nedir?
F 16 Fighting Falcon dedi: Bu sorun çözülemez ki? Belki meta sunucularında log olarak duruyordur sadece. Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum log nedir?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #6 Murat3 dedi: Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum log nedir? Genişletmek için tıkla... Otomatik kayıt anlamına geliyor, siz bu log dosyalarına ulaşamazsınız.
Murat3 dedi: Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum log nedir? Genişletmek için tıkla... Otomatik kayıt anlamına geliyor, siz bu log dosyalarına ulaşamazsınız.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 10 Temmuz 2022 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Otomatik kayıt anlamına geliyor, siz bu log dosyalarına ulaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim korkulacak bir şey yoktur değil mi bildirim sesi geldi sadece.
F 16 Fighting Falcon dedi: Otomatik kayıt anlamına geliyor, siz bu log dosyalarına ulaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim korkulacak bir şey yoktur değil mi bildirim sesi geldi sadece.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #8 Murat3 dedi: Teşekkür ederim korkulacak bir şey yoktur değil mi bildirim sesi geldi sadece. Genişletmek için tıkla... Korkulacak bir durum değil.
Murat3 dedi: Teşekkür ederim korkulacak bir şey yoktur değil mi bildirim sesi geldi sadece. Genişletmek için tıkla... Korkulacak bir durum değil.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 10 Temmuz 2022 #9 F 16 Fighting Falcon dedi: Korkulacak bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan takıntım var dediğim gibi her şeyden korkuyorum.
F 16 Fighting Falcon dedi: Korkulacak bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan takıntım var dediğim gibi her şeyden korkuyorum.