Facebook oyunu olan Monster World nasıl oynanabilir?

Yiğitt35

Megapat
Katılım
27 Temmuz 2017
Mesajlar
9.064
Makaleler
9
Çözümler
90
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar bayağı bir araştırdım bu konuyu, hatta çeşitli APK dosyaları bile indirdim bu oyun için fakat bir türlü bu oyunu oynayamadım. Monster World'ü bilen bilir, eskiden Facebook'ta oynanabilen tarım/bahçe oyunudur, çok zevk alırdım o oyundan... Hâlâ daha oynamak istiyorum fakat Facebook oyuna son verdiği için oynanmıyor oradan, eski bir Wooga yapımıydı bu oyun. Telefondan olur, yine eski bir sunucuya bağlanıp oradan oynamak olur bir şekilde oynamak istiyorum bu oyunu. Bulabilir miyiz acaba bu oyunu? Ya da buna çok benzer bir oyun varsa söyler misiniz?
 
Arkadaşlar bayağı bir araştırdım bu konuyu, hatta çeşitli APK dosyaları bile indirdim bu oyun için fakat bir türlü bu oyunu oynayamadım. Monster World'ü bilen bilir, eskiden Facebook'ta oynanabilen tarım/bahçe oyunudur, çok zevk alırdım o oyundan... Hâlâ daha oynamak istiyorum fakat Facebook oyuna son verdiği için oynanmıyor oradan, eski bir wooga yapı mıydı bu oyun. Telefondan olur, yine eski bir sunucuya bağlanıp oradan oynamak olur bir şekilde oynamak istiyorum bu oyunu. Bulabilir miyiz acaba bu oyunu? Ya da buna çok benzer bir oyun varsa söyler misiniz?

Eskiden çok oynardım. Lütfen bulursanız beni de etiketleyin.
 
Ben tam yarım saattir ilk defa senden duyduğum bu oyunu araştırdım ve hiçbir şekilde oyunu oynamanın bir yolunu bulamadım ancak aynı yapımcıların yaptığı Pearl's Peril adlı oyunu buldum bir bak derim benlik değil ama belki sen beğene bilirisin. Eğer sorununu çözdüysem beğenebilirsin.
 
Ben tam yarım saattir ilk defa senden duyduğum bu oyunu araştırdım ve hiçbir şekilde oyunu oynamanın bir yolunu bulamadım ancak aynı yapımcıların yaptığı Pearl's Peril adlı oyunu buldum bir bak derim benlik değil ama belki sen beğenebilirisin. Eğer sorununu çözdüysem beğenebilirsin.

Pearl's Peril'i ben de gördüm, hâlâ devam ettirdikleri 5 6 oyun var ama ben Monster World'ü istiyorum, arıyorum.

Eskiden çok oynardım. Lütfen bulursanız beni de etiketleyin.

Oyunun fanları 30 Nisan'da oyunu yeniden canlandıracaklarına dair forum açmışlar, Monster World: Back To The Gardens idi sanırsam adı, bir bakın isterseniz.

@BoraBarlas22
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı