Kemal_001 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 111 7 Haziran 2023 #1 Bu Facebook SMS güncellemelerini nasıl kapatabilirim? Ücret alabilir falan diyor. Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-07-14-37-44-757_com.facebook.katana.jpg 27,6 KB · Görüntüleme: 210
Çözüm Teru 7 Haziran 2023 Dediği gibi bildirim ayarlarına git. Orada SMS bildirimleri diye bir kısım var. Hangi Facebook bildirimlerini kısa mesaj (SMS) olarak almak istediÄŸinizin seçilmesi | Facebook Yardım Merkezi Bildirim ayarlarınızı düzenleyerek hangi bildirimleri kısa mesaj olarak alacağınızı seçebilirsiniz. tr-tr.facebook.com
Dediği gibi bildirim ayarlarına git. Orada SMS bildirimleri diye bir kısım var. Hangi Facebook bildirimlerini kısa mesaj (SMS) olarak almak istediÄŸinizin seçilmesi | Facebook Yardım Merkezi Bildirim ayarlarınızı düzenleyerek hangi bildirimleri kısa mesaj olarak alacağınızı seçebilirsiniz. tr-tr.facebook.com
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.060 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Haziran 2023 #2 Dediği gibi bildirim ayarlarına git. Orada SMS bildirimleri diye bir kısım var. Hangi Facebook bildirimlerini kısa mesaj (SMS) olarak almak istediÄŸinizin seçilmesi | Facebook Yardım Merkezi Bildirim ayarlarınızı düzenleyerek hangi bildirimleri kısa mesaj olarak alacağınızı seçebilirsiniz. tr-tr.facebook.com Artı 0 Eksi Çözüm
Dediği gibi bildirim ayarlarına git. Orada SMS bildirimleri diye bir kısım var. Hangi Facebook bildirimlerini kısa mesaj (SMS) olarak almak istediÄŸinizin seçilmesi | Facebook Yardım Merkezi Bildirim ayarlarınızı düzenleyerek hangi bildirimleri kısa mesaj olarak alacağınızı seçebilirsiniz. tr-tr.facebook.com
KS KS Kemal_001 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 111 9 Haziran 2023 #3 Teru dedi: Dediği gibi bildirim ayarlarına git. Orada SMS bildirimleri diye bir kısım var. Hangi Facebook bildirimlerini kısa mesaj (SMS) olarak almak istediÄŸinizin seçilmesi | Facebook Yardım Merkezi Bildirim ayarlarınızı düzenleyerek hangi bildirimleri kısa mesaj olarak alacağınızı seçebilirsiniz. tr-tr.facebook.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Dediği gibi bildirim ayarlarına git. Orada SMS bildirimleri diye bir kısım var. Hangi Facebook bildirimlerini kısa mesaj (SMS) olarak almak istediÄŸinizin seçilmesi | Facebook Yardım Merkezi Bildirim ayarlarınızı düzenleyerek hangi bildirimleri kısa mesaj olarak alacağınızı seçebilirsiniz. tr-tr.facebook.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.