Facebook tarafından işletme hesabının kısıtlanması

safakinho

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Facebook ve Instagram'da giyim firmamızın reklamını yapmak istiyorum ancak Facebook business üzerinden açtığım tüm reklam hesapları kısıtlanıyor. Yardım istemeden önce denemelerimi anlatacağım.

Öncelikle oluşturacağım reklamların temiz ve yeni bir hesap üzerinden olmasını istediğimden yeni bir Facebook hesabı açtım. Sayfamı oluşturdum (bir gönderi paylaşmadım, profil fotosu ayarlayıp "hakkında" bilgilerini düzenledim) ve şirket hesabını açtım. İşlemleri yaparken bir anda şirket hesabının kısıtlandığını gördüm. Biraz araştırınca şirket hesabını oluşturacağımız Facebook hesabının eski ve aktif bir hesap olmasını gerektiğini öğrendim. Bu sefer 15 yıllık kişisel Facebook hesabıma (birkaç yıldır aktif kullanmıyorum) girip tekrar şirket hesabı oluşturdum ancak fark ettim ki kişisel Facebook hesabımdan 2017 yılında Akbank adına bir reklam hesabı oluşturulup reklam verilmiş. İşlemlerle uğraşırken şirket hesabının kısıtlandığını gördüm ama bu kısıtlama 2017'den kalma mı yoksa yeni şirket hesabı mı kısıtlama yedi bilmiyorum. 2017'deki işlemden haberim yok ve hesabın şifresi falan değiştirilmedi hiç farkında bile değilim dediğim gibi yıllardır pek aktif Facebook kullanıcısı değilim.

Her neyse bu sefer de annemin Facebook hesabı üzerinden işlem yapmak istedim o da saniyesinde kısıtlama yedi. Bir kere hesap kısıtlanınca aynı IP'den açılan diğer şirket hesapları da anında kısıtlama mı yiyor acaba? VPN kullanmak mı gerekir yoksa sorun Facebook sayfasının yeni ve gönderi paylaşmamış olmasından mı kaynaklanıyor bir türlü anlayamadım.

Online mağazamız ile ilgili tüm işlemleri gerçekleştirdik, sadece reklam vermek kaldı. Maddi açıdan rahatlamak için satışlara başlamamız lazım ama bu reklam işini en hızlı nasıl çözeriz bilmiyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…