SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 22 Ağustos 2023 #1 Facebook'ta her hesabın kendine has teması var. Bazıları sade, bazıları karmaşık. Bu nasıl oluyor? Biz düzenleyebilir miyiz?
Facebook'ta her hesabın kendine has teması var. Bazıları sade, bazıları karmaşık. Bu nasıl oluyor? Biz düzenleyebilir miyiz?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 22 Ağustos 2023 #2 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Facebook'ta her hesabın kendine has teması var. Bazıları sade, bazıları karmaşık. Bu nasıl oluyor? Biz düzenleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz avatar mı ? Profilde kapak fotoğrafının sağında var "Avatarla oluştur" bu olabilir mi ? Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Facebook'ta her hesabın kendine has teması var. Bazıları sade, bazıları karmaşık. Bu nasıl oluyor? Biz düzenleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz avatar mı ? Profilde kapak fotoğrafının sağında var "Avatarla oluştur" bu olabilir mi ?
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 22 Ağustos 2023 #3 magicspears dedi: Dediğiniz avatar mı? Profilde kapak fotoğrafının sağında var "Avatarlar oluştur" bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Avatar ile web sitesi temasını nasıl ilişkilendirdiniz hayran kaldım. Temadan bahsediyoruz, her hesapta farklı tema var. Artı 0 Eksi
magicspears dedi: Dediğiniz avatar mı? Profilde kapak fotoğrafının sağında var "Avatarlar oluştur" bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Avatar ile web sitesi temasını nasıl ilişkilendirdiniz hayran kaldım. Temadan bahsediyoruz, her hesapta farklı tema var.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 28 Ekim 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Avatar ile web sitesi temasını nasıl ilişkilendirdiniz hayran kaldım. Temadan bahsediyoruz, her hesapta farklı tema var Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi diye sordum. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Avatar ile web sitesi temasını nasıl ilişkilendirdiniz hayran kaldım. Temadan bahsediyoruz, her hesapta farklı tema var Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi diye sordum.