Facebook üzerinden çalınan hesap ile dolandırıcılık

Veorra

Decapat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce dedemin facebook hesabı çalındı ve ekli olan kişilere işte biz CarrefourSA aracılığyla çekiliş kodu dağıtıyoruz telefon numaranızı yazın falan demişler ve yazanlar olmuş sanırım. Küfür falan da edilmiş. Facebook hesabına telefon numarası kaybetmediği için yalnızca Outlook hesabı ile hesabı geri alabiliyoruz fakat Outlook hesabının şifresini unutmuş dedem ve yine başka bir numara ya da mail hesabı kaydetmediği için oraya da giriş yapamıyoruz. Outlook hesabının şifresini bulursak gerisini halledebilirim; Outlook hesabının şifresini nasıl bulabiliriz?

Facebook destek ile iletişime geçmeyi deneyin veya şifremi unuttum kısmından almayı deneyebilirsin.
Şifremi unuttum ile kurtarmaya çalışıyoruz, Outlook hesabına kod yolladığını söylüyor fakat biz Outlook hesabına giriş yapamıyoruz şifreyi unuttuğumuz için. Aynı şeyleri Outlook'ta da tekrarladık ama olmuyor.
Emniyete başvurun direkt. En kısa ve etkili çözüm yolu.
Düşündük fakat pek ilgileneceklerini sanmıyorum ama yine de son çare olarak başvurabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı