Facebook ve Instagram 1 gündür çok yavaş

Makaleler
11
Arkadaşlar, Facebook ve Instagram çok yavaş videolar donuyor fotoğraflar yüklenmiyor internet hızım da yerinde test yaptığım zaman. Sizde nasıl? Türk Telekom kullanıyorum sadece bu 2 uygulamada böyle YouTube vs olsun onlarda hiç sıkıntı yok.

Türk Telekom kullanıyorum aynı sorun mevcut, bazen reels donuyor bazen yüklenmiyor. Kişi fotoğrafları vesaire de yok.

1750545201997.png

Arkadaşlar, Facebook ve Instagram çok yavaş videolar donuyor fotoğraflar yüklenmiyor internet hızım da yerinde test yaptığım zaman. Sizde nasıl? Türk Telekom kullanıyorum sadece bu 2 uygulamada böyle YouTube vs olsun onlarda hiç sıkıntı yok.
Bendede aynı sıkıntı var, yüklenmiyor videolar falan.

Bende de aynı. VPN kullanıp instagram'ı denedim ve sorunsuz gözüküyor fotolar vs. Ama VPN yokken açılmıyor fotolar.

Türk Telekom kullanıyorum aynı sorun mevcut, bazen reels donuyor bazen yüklenmiyor. Kişi fotoğrafları vesaire de yok.

Eki Görüntüle 2517932

Bendede aynı sıkıntı var, yüklenmiyor videolar falan.

Arkadaşlar hala aynı sorun devam ediyor bende. Sizde nasıl? PC'den giriyorum ve sorunlu.

Son düzenleme:
Aynı sorun devam. Bazı storyler yükleniyor bazıları yüklenmiyor, bazı hesaplar yükleniyor bazıları yüklenmiyor. Değişik bir sorun, çözemedim.

Bende 5 gündür aynı durum. İlk başta instagramda oldu şimdi ise Facebook ve WhatsApp da aynı şekilde. WhatsApp durumlar yükleniyorda kalıyor.

Zükerberk ve ekibi ya yeni bir şeyler deniyor ya da İsrail, İran savaşı yüzünden diye tahmin ediyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı