Facebook Yayın İzlerken Donma Sorunu

Merhaba, ben Facebook'ta yayın izlerken donma sorunu yaşıyorum ve sadece bu platformda oluyor bu sorun. Twitch gibi platformlarda sorun yok. 35 Mbps'lik paket kullanıyorum ve bunun 33.5'ini tam olarak alabiliyorum. Farklı tarayıcılar denedim, gelişmiş ayarlardan donanım ivmesini kapatmayı denedim ama nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Twitch ve Youtube'da ki canlı yayınları sorunsuz en yüksek kalitede izlerken, Facebook canlı yayınları, görüntü kalitesi fark etmeksizin 4-5 dakikada bir donuyor. DNS değiştirme gibi basit çözümleri denedim ama işe yaramadı. Bu yüzden Twitch'ten, Facebook'a geçen sevdiğim yayıncıları izleyemiyorum.

Merhabalar, Turk.net mi kullanıyorsunuz? Aynı sorun bende de var, 88Mbit alıyorum hattan, buna rağmen sadece Facebook Gaming yayınlarında donma yaşıyorum. Sorunun Turk.net kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar, Turk.net mi kullanıyorsunuz? Aynı sorun bende de var, 88Mbit alıyorum hattan, buna rağmen sadece Facebook Gaming yayınlarında donma yaşıyorum. Sorunun Turk.net kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Evet Turknet kullanıcısıyım ve her ay canlı yayın yapan sitelerde paket kaybı yaşıyorum. Arıza kaydı açmaktan bıktım diyebilirim. Fiyatı bu kadar uygun olmasaydı muhtemelen tercih etmezdim.

Dün fark ettim ki telefondan uygulamasına girdiğimde, Facebook Gaming App, hiçbir donma yaşamadım. Ama bilgisayarda Firefox, Chrome ve Edge tarayıcılarında aynı donmayı yaşıyorum.

Aynı sorun bende de var.

Merhaba, ben Facebook'ta yayın izlerken donma sorunu yaşıyorum ve sadece bu platformda oluyor bu sorun. Twitch gibi platformlarda sorun yok. 35 Mbps'lik paket kullanıyorum ve bunun 33.5'ini tam olarak alabiliyorum. Farklı tarayıcılar denedim, gelişmiş ayarlardan donanım ivmesini kapatmayı denedim ama nafile.

Sorunu çözebildinmi bro.

Twitch platformunda 1080P yayında donma yaşamıyorum. Ama Facebook'da 480P bile donuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı