Muhammedoktayy Yoctopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Facebook üzerinden Instagram hesabım ile alakalı şöyle bir mail aldım. Instagram hesabım çalındı şikayet etmiştim ancak mail adresi garip geldi alan kodu doğru gibi. Daha önce yaşayan var mı bu durumu güvenilir midir yoksa dolandırıcı mıdır? Dosya Ekleri IMG_20220322_202920.jpg 83,3 KB · Görüntüleme: 92
Facebook üzerinden Instagram hesabım ile alakalı şöyle bir mail aldım. Instagram hesabım çalındı şikayet etmiştim ancak mail adresi garip geldi alan kodu doğru gibi. Daha önce yaşayan var mı bu durumu güvenilir midir yoksa dolandırıcı mıdır?
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 22 Mart 2022 #2 Değil galiba. Hesap doğrulaması için kimlik istemeleri şaşırtıcı değil. Artı 0 Eksi
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Mart 2022 #3 Domain kısmı sıkıntısız. Son zamanlarda zaten böyle bir bildirimde yapmışsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Muhammedoktayy Yoctopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 siriius dedi: Domain kısmı sıkıntısız. Son zamanlarda zaten böyle bir bildirimde yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Garip geldi ordaki kodlar çok güvenemedim daha önce olan var mıdır acaba diye merak ettim Artı 0 Eksi
siriius dedi: Domain kısmı sıkıntısız. Son zamanlarda zaten böyle bir bildirimde yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Garip geldi ordaki kodlar çok güvenemedim daha önce olan var mıdır acaba diye merak ettim