josephsener Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 299 Çözümler 2 Yer İstanbul 12 Haziran 2019 #1 AC güncelle dediğim zaman bu hata ile karşılaşıyorum ya da mavi ekran verip faceit.sys'den kaynaklı olduğunu söylüyor. Çözümü bilen var mı? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, format attım böyle oldu.
AC güncelle dediğim zaman bu hata ile karşılaşıyorum ya da mavi ekran verip faceit.sys'den kaynaklı olduğunu söylüyor. Çözümü bilen var mı? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, format attım böyle oldu.
Joyoustr Decapat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 13 12 Haziran 2019 #2 Arkaplanda bir servisi çalışıyor onu kapatamadığından olabilir eski sürümü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı denedin mi ? Artı 0 Eksi
Arkaplanda bir servisi çalışıyor onu kapatamadığından olabilir eski sürümü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı denedin mi ?
KS KS josephsener Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 299 Çözümler 2 Yer İstanbul 12 Haziran 2019 #3 Joyoustr dedi: Arkaplanda bir servisi çalışıyor onu kapatamadığından olabilir eski sürümü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı denedin mi ? Genişletmek için tıkla... evet denetim masasında 2 uygulamayı kaldırdım ardından tekrar kurdum lakin sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Joyoustr dedi: Arkaplanda bir servisi çalışıyor onu kapatamadığından olabilir eski sürümü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı denedin mi ? Genişletmek için tıkla... evet denetim masasında 2 uygulamayı kaldırdım ardından tekrar kurdum lakin sonuç aynı.