P PriV Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 İleri atlama geri atlama çalışıyor ama durdurma çalışmıyor. En son FACEIT anticheat indirdim ondan sonra böyle oldu.
İleri atlama geri atlama çalışıyor ama durdurma çalışmıyor. En son FACEIT anticheat indirdim ondan sonra böyle oldu.
B busonyeter Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 Bende de aynı hata var, sadece csnin içerisindeyken öyle sanıyordum. Şimdi senin konunu okuyunca fark ettim.
Bende de aynı hata var, sadece csnin içerisindeyken öyle sanıyordum. Şimdi senin konunu okuyunca fark ettim.
P PriV Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 busonyeter dedi: Bende de aynı hata var, sadece csnin içerisindeyken öyle sanıyordum. Şimdi senin konunu okuyunca fark ettim. Genişletmek için tıkla... Sağ alltaki oktan Faceit'i kapatınca düzeliyormuş.
busonyeter dedi: Bende de aynı hata var, sadece csnin içerisindeyken öyle sanıyordum. Şimdi senin konunu okuyunca fark ettim. Genişletmek için tıkla... Sağ alltaki oktan Faceit'i kapatınca düzeliyormuş.