FACEIT çok zor mu?

Silver elosunda isen 5-6K'lerden bahsediyorum 1-3'te aşırı zorlanırsın üstü Allah bilir. 12-10k elo birisi olarak 5 level arasında zorlanıyorum ve takım bir şey yapmazsa oynadığın oyundan zevk alamıyorsun.

Oyunda 300 saati olmayan adamlar FACEIT girmesin lütfen. Ayrıca FACEIT'te map seçme olmadığından haritalardaki spotların isimlerini öğrenin, en azından 2 3 molly ve smoke çalışın premiumda bazı haritalara ısının öyle FACEIT girin. Yoksa haritada turist Ömer gibi gezinip sadece rakibe frag vermekten başka bir şey yapamıyorsunuz. Hem kendiniz oyundan zevk almazsınız hem de takımınıza oyunu zehir edersiniz. Normal premiumda ya da ranklı oyunda farklı mapleri öğrenin, aiminizi geliştirin o zaman FACEIT'e girin.

Yok ben illa gireceğim derseniz de girin 1 2 seviye stuck kalırsınız bir daha da girmezsiniz FACEIT'e falan, normal CS2 oynar hilelerden kafayı yersiniz.

Vazgeçtim, hata da verdi zaten uğraşmak istemedim, rütbem er bu arada girmem çok saçma olur galiba.

Vazgeçtim, hata da verdi zaten uğraşmak istemedim, rütbem er bu arada girmem çok saçma olur galiba.

Rütbem er dediğin XP rütbesi, yeteneğini ölçen bir şey değil. Seçkin (Premier) veya rekabetçi rütbelerin yetenek seviyen hakkında bilgi verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı